Fendt 308 LSA van eicher4048driver

Fendt 308 LSA

eicher4048driver
Even een kar stalmest wegvoeren met de Fendt 308 LSA en Veenhuis tandemas

Reacties

Towaberg
Knappe combinatie 👌
Angelo368
Stevige kipper zo eraan, wel remventiel erop?
eicher4048driver
@Angelo368 Nee is ongeremd. Is een oude veenhuis kipper waar 2 winters geleden een volledig nieuwe bak voor is gemaakt en dan alles gezandstraald en gespoten. Dient voornamelijk enkel nog rond de deur voor wat afval van de aardappelen rooien weg te voeren, stal uit te mesten of grassilo te halen.
jehan
@eicher4048driver mogen jullie dat er zo neer kiepen hier moet er netjes een betonvloer onder met een put erbij waar de dunne fractie in kan
eicher4048driver
@jehan In principe mag er een mesthoop op het land zitten tot 2 maand voordat het wordt uitgereden zonder dat het is afgedekt. Wel mag er maar zoveel mest zitten als er op dat perceel wordt uitgereden.
jehan
@eicher4048driver oke ..denken ze hier toch ietsie anders over
Angelo368
@eicher4048driver oké; wel mooie kipper zo👌

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Fendt. Ook staan er nu al 1801 foto's van de Fendt 308 LSA. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
PUNTEN
27
WEERGAVES
25
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE