Neuson 6503 van valmet6400power

Neuson 6503

valmet6400power
Foto van een Neuson 6503. Nog een paar sloten tegen de joystick geleund zodat de drains weer boven waterpeil komen te liggen.

Reacties

Fast Eddy
Beetje uitdiepen?
+3
valmet6400power
@Fast Eddy
Yep. Was aan het drains opzoeken en stond een laarshoogte bagger in twee sloten. Nu overal een schep eruit en dan zakt het waterpeil ook weer pittig 😄
MaxxuM4ever
Met zo’n licht kraantje voel je de slootbodem tenminste en schep je alleen de losse bagger op. Jullie eigen kraantje?
+1
valmet6400power
@MaxxuM4ever
O maar zelfs met deze kun je als je wil de hele bodem eruit scheppen hoor. Geen probleem 😂 maar het gaat inderdaad met meer beleid dan een 14 tonner.
Ja is onze, hebben hem bijna 2 jaar nu 😄
Fendt926Driver
@valmet6400power mooi kraantje.
Eigen maaikorf?
Fendt926Driver
@valmet6400power kijk op telefoon..
Is dit een vaste 2m bak?
valmet6400power
@Fendt926Driver
2,5 meter grachtenbak is het inderdaad. Is wel een mooie maat dan kun je ook gewoon volle bakken scheppen als de giek bijna op z’n langst is.
Maaikorf staat wel op de lijst maar tweedehands is het allemaal goed (mis)gebruikt en nieuw zijn ze voor ons te duur haha
Fendt926Driver
@valmet6400power grachtenbak is ook mooi.
Water kan dan goed weg lopen.
Maaikorf ben ik ook wel naar aan het kijken.
Onder de 2500 krijg je niet veel fatsoenlijks.
Maar ik hou de markt wel in de gaten
valmet6400power
@Fendt926Driver
Ja en die bak is “kleiner” of korter dan onze 1.80 meter bak. Dus je kunt de bak in een smalle sloot ook gewoon kantelen zonder dat je de overkant van de sloot meepakt. Wij zijn niet actief aan het kijken maar als er wat knaps langskomt wie weet. Er zit in ieder geval al een prioriteit blok op + snelkoppelingen dus kunnen zo maaikorven in dat geval 😄
zettelmeyer
Mooi kraantje! Jarloers op! Hoeveel uur gebruiken jullie hem ongeveer per jaar?
valmet6400power
@zettelmeyer
Pfoe, goede vraag. Hij is in januari 2019 gekomen en ik denk dat we er 200 uur per jaar mee maken? Heb geen idee eigenlijk, heb vandaag niet naar de urenteller gekeken. Je gaat hem wel steeds meer gebruiken en er komen ook steeds meer attributen bij haha
Fendt926Driver
@valmet6400power hier laats nog over gehad.
De mecalac kraan hadden we 10 jaar eerder moeten hebben.
Met nog 15 extra aanhang werktuigen erbij.
Puur voor het gemak...
+1
valmet6400power
@Fendt926Driver
Gemak werkt heel snel! Wij hadden hem in eerste instantie gekocht omdat we de tuin gingen opknappen en de loonwerker evengoed ook lekker doortikt als je die daarvoor vraagt. We zouden hem daarna weer verkopen maar het bevalt zo goed dat ie er nog steeds is. Hebben bewust een mobiel gekozen zodat we ook in of uit onze kiepwagens kunnen scheppen.
Caseih856
Deze is gewoon 4 wiel aangedreven? Kijk ook maar zoiets maar kwam een paar keer een 2WD tegen
valmet6400power
@Caseih856
Zeker! Heb je ook wel nodig als je in de nattigheid vooruit wil komen. Als het nat is op klei slip ik evengoed nog wel zelfs met 4wd. Maar komt ook doordat het niet echt banden met goed trek profiel zijn natuurlijk!

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Neuson. Ook staan er nu al 43 foto's van de Neuson 6503. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
PUNTEN
13
WEERGAVES
28
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE