Fendt 305 LS van Quintto

Fendt 305 LS

Quintto
Foto van een Fendt 305 LS. Na wat tegenslag aan het begin is het hooi ook weer mooi binnen!

Reacties

newholland-
Had je er een buitje in
Quintto
@newholland- Nee gelukkig niet, het werd alleen s'nachts best wel nat door de dauw. het was ook eigenlijk maar net aan droog in sommige hoekjes. hebben jullie wel regen gehad dan afgelopen week?
newholland-
Nee dat niet maar dat bedoel je dus met tegenslag. hier het zelfde verhaal voor dat de dauw er goed en wel uit is valt de avond alweer. om deze tijd van het jaar kun je maar een paar uur per dag in het gras werken.
+1
Quintto
@newholland- de tegenslag was meer de kapotte strela bij de eerste keer schudden, er staat een foto op mijn profiel.
Ja die dauw was ook goed te merken met het laden, ze kwamen om 5 uur persen en voor we de laatste pakken geladen hadden was het al bijna 8 uur en toen was alles toch best vochtig aan het worden

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Fendt. Ook staan er nu al 1764 foto's van de Fendt 305 LS. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
PUNTEN
6
WEERGAVES
11
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE