Massey Ferguson 6475 Dyna-6 van hoest

Massey Ferguson 6475 Dyna-6

hoest
Beetje harkje opjagen

Reacties

Mooi.
fendt308-driver
Laaien op 1000e? Of ligt ie er plat voor
+2
hoest
@fendt308-driver 150 pk voor een pottinger jumbo 6000 met volle bak messen op 1000e idd. Kon hier vlot 10 km/u rijden. Sneller hoeft van mij niet, ik heb dezelfde kwaal als huub als het kapOt is moet ik het zelf betalen
Fendt926Driver
Dan zat er niet veel gras op.
Dat je met een raapwagen een 4 elements hark kunt opjagen geeft te denken....
+1
hoest
@Fendt926Driver we reden met 2 wagens. En de eerste 10 ha die deze hark deed wou ik boven op hebben. Ik had zelf de dag ervoor de percelen op grotere afstand al geharkt en die eerst opgehaald. De andere wagen was op een andere kavel bezig waar een andere dubbele hark aan het harken was. En ik zag hem hier heen gaan dus ben ik er ook heen gegaan zodat hij eerst mooi buitenom kon harken.

23 of 24 wagens van 38 hectare. 25 m ha stond netjes. De rest kon in 4 wagens maar ben ik straks weer nodig voor het weiden
Fendt926Driver
@hoest de uitleg doet veel verhelderen
hoest
@Fendt926Driver beetje uitleg kan nooit kwaad he 😂
Over het algemeen was ik niet ontevreden over de opbrengst de 25 ha die wel netjes stond was 2e snee en begon behoorlijk te schieten. en de rest was voorgeweid.

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Massey Ferguson. Ook staan er nu al 229 foto's van de Massey Ferguson 6475 Dyna-6. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
PUNTEN
3
WEERGAVES
19
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE