Fendt 210 Vario van Fast Eddy

Fendt 210 Vario

Fast Eddy
Foto van een Fendt 210 P Vario
O-ring lek beetje jammer dat je alles wat er in de buurt van zit los moet draaien.

Reacties

unipower
O-ring van de egr? Is een vaker voorkomend probleem en is ook een modificatie voor. Dacht dat daar niet super veel voor los hoefde om die te kunnen vervangen
Fast Eddy
@unipower

Wat is de modificatie dan?
In principe wou het met wat gepriegel ook wel. Maar ik had 4 o-ringen van de dealer gekregen. En ik zag maar 1 zitten. Dus ik vertrouwde het niet en heb het buisje eraf gehaald.
+2
unipower
@Fast Eddy De modificatie is een andere leiding die je dan krijgt net zo dik dan het buisje op de egr koeler, en dan een slangverbinding. Die modificatie is ook niet super duur en dan ben je er vanaf 😉
+1
Fast Eddy
@unipower

Goed om te weten. Als het weer voorkomt is dat een goed alternatief.
+1
unipower
@Fast Eddy Hey even terugkomend op je vraag, ik heb het even opgezocht voor je dit is het nummer ervan. Ik reageer zo omdat ik via persoonlijk bericht geen foto kan invoegen.

(klik om te vergroten)

Het nummer van het ombouwset is V837091575 de onderstaande nummers is van de onderdelen die in het ombouwset zitten 😉 dit setje kost hier 36 euro kan bij de ene of de andere dealer nog iets schelen.
+1
Fast Eddy
@unipower

Is goed. Bedankt voor de moeite.
+1
Tim-MF3080
@unipower Heb ik nog nooit iets van gehoord. Ik werk bij een mechanisatiebedrijf en hebben veel van deze types lopen. Goed om te weten!
Fast Eddy
@Tim-MF3080

Gaat de orbitrol ook vaak kapot bij de kleine modellen?
Tim-MF3080
@Fast Eddy nog nooit moeten vervangen
Fast Eddy
@Tim-MF3080

Die van onze 210 hapert als hij koud is. Het airco pakket in het dak is vorig jaar ook vervangen. Is dat ook een vaker voorkomend probleem?
+1
Tim-MF3080
@Fast Eddy ja dat komt ook vaak voor .. kan niet veel verdragen. Het minste deukje erin kun je al een lek hebben.
bartjuh
Mijn broer heeft een 208v vario. Al 2 keer uitlaatpakking eruit geblazen
Fast Eddy
@bartjuh

Het motortje en de bak zijn wel goed. Maar alles wat er omheen zit gaat nog al eens kapot. Niet de kwaliteit die je van zo`n dure trekker verwacht.
Gavrie Willemsen
Problemen opgelost?
+1
Fast Eddy
@Gavrie Willemsen

Ja een nieuw O-ringetje er in gestoken en hij was weer dicht.

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Fendt. Ook staan er nu al 91 foto's van de Fendt 210 Vario. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
PUNTEN
2
WEERGAVES
30
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE