Massey Ferguson 2680 van valmet6400power

Massey Ferguson 2680

valmet6400power
Foto van een Massey Ferguson 2680, ik vermoed klaar aan het staan voor trekkertrek Sebaldeburen.

Reacties

+5
stijn-de-bock
Kalenderfoto.
+2
Towaberg
Idd top foto, juni 2020!@stijn-de-bock
+1
noordhof
Mooi origineel zo te zien ! Ik was deze week nog bij de MF Dealer en daar stond zowaar een 2725 in bijzonder mooie conditie ! Geen foto maar dat komt wel nog een keertje . Een liefhebber had hem net gekocht en stond daar om in orde te zetten
+2
valmet6400power
@noordhof
Hij is van @wilko-hoogeveen als je in dat album kijkt zie je hoe die is. Echt schitterend inderdaad! Hij heeft ook in het blad Trekker gestaan maand of 2? Terug.
+1
noordhof
@valmet6400power ok , dan heb ik hem al gezien maar inderdaad pracht van een trekker !
wilko-hoogeveen
@noordhof stond idd in Trekker laatst! Was jij toevallig diegene in die rode auto voorop de dam? 😂 Ik was nog thuis en dacht wat doet die daar nou 😄 Maar mooie foto en staat inderdaad te wachten op sebaldeburen! Volgende keer kan je best keertje langskomen hoor
+1
valmet6400power
@wilko-hoogeveen
Ja klopt! Was eigenlijk stom toeval, ik had wat in m'n achterbak staan en toen hoorde ik dat omvallen dus ben met 80 bij jullie op de dam gestopt. En toen zag ik het kanon staan. Heb hem op de heenweg helemaal niet zien staan. Maar ziet er goed uit, ook in het echt!
Dik

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Massey Ferguson. Ook staan er nu al 159 foto's van de Massey Ferguson 2680. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
PUNTEN
20
WEERGAVES
9
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE