Fendt 818 van fendt farmer309c

Fendt 818

fendt farmer309c
Foto van een Fendt 818
Zo mooi afgetankt en wat gepoetst.

Reacties

stijn-de-bock
Proper,veel uren op de klok?
+1
fendt farmer309c
@stijn-de-bock nee, een paar jaar geleden in via via in Frankrijk gekocht staan nu iets van 6800 uur op 😅 Het is wel 1 van de latere die gemaakt zijn met grote vooras deze is uit 2001
+2
Gavrie Willemsen
Eigenlijk nog nieuw.... 👌🏻
MaxxuM4ever
@Gavrie Willemsen net als de prijs waarschijnlijk
+3
fendt farmer309c
@MaxxuM4ever eerlijk gezegt viel dat toen wel mee, in Frankrijk zijn deze tweedehands met weinig uur nog wel te vinden bij akkerbouwers voor een redelijke prijs, de handelaren die ze naar Nederland of België halen maken ze meestal (te) duur
MaxxuM4ever
@fendt farmer309c daar heb je 100% gelijk in denk ik. Ben je gewoon naar Frankrijk gereden en bij een boer het erf op en een bod gedaan?
Je rijdt nu dus nog een aantal jaren “gratis” door je scherpe aankoop prijs.
fendt farmer309c
@MaxxuM4ever tis wat je gratis noemt diesel kost ook geld 😅, maar hij komt van een John deere dealer die hem net had ingeruild en wij waren de eerste die belde.
+1
Deerepowerss
Voor eigen gebruik of voor verkoop je em?
fendt farmer309c
@Deerepowerss wordt gewoon gebruikt bij ons thuis, hangt nu de ploeg al weer aan.
Jurian311
@fendt farmer309c hoe is het met de 614?
fendt farmer309c
@Jurian311 staat droog in de schuur, normaal volgende week er wat maisland mee klaarleggen maar dat is eerder een hobby trekker van mij en mijn vader.

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Fendt. Ook staan er nu al 7107 foto's van de Fendt 818. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
PUNTEN
27
WEERGAVES
23
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE