O&K A30 (heftruck) van bernard-vant-klooster

O&K A30 (heftruck)

Foto van een O&K A30 (heftruck), waarvan de remmen stuk zijn. Iemand enig idee hoe deze “remschijven” heten en waar ik ze kan bestellen?

Reacties

Vekoma. Plakt er weer nieuwe voering op. In sommige types deutz trekkers zitten ook zulke remschijven in, dat kunnen hun ook weer repareren.
+1
Fendttrisixfan
Lijken erg op JD remschijven
Welgerap52
Bij deutz worden droge remvoeringen wel opgeknapt, dit zijn volgens mij natte schijven met een heel ander voering materiaal die worden volgens mij meestal kompleet vervangen
@Welgerap52 klopt, dit zijn natte
john deere 7810
@bernard-vant-klooster

ik was ook even bij een jd dealer naar binnen gestapt 😉 lijkt er verdacht veel op. Ga er maar van uit dat de meeste dealers ze wel op voorraad hebben, kun je het zo vergelijken.

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot O&K. Ook staan er nu al 14 foto's van de O&K A30 (heftruck). Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
PUNTEN
0
WEERGAVES
22
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE