Mc-Cormick MC 130 van BEboer

Mc-Cormick MC 130

BEboer
Foto van een Mc-Cormick MC 130 alle machines controleren om morgen te starten met de eerste snede.

Reacties

daan knol
Hoeveel ha moet je dat je maar een enkele hark hebt?
+1
BEboer
@daan knol prijsverschil was me te groot voor de aantal uur dat er maar te harken is op een jaar. Heb ik geen tijd bel ik loonwerker.
CaseCS130
Ben je niet wat laat met machines controleren? Als er echt wat stuk is en je hebt onderdelen nodig zit je in tijdsnood. Of is het meer startklaar zetten en heeft het spul zijn onderhoud allang gehad afgelopen winter?
+1
BEboer
@CaseCS130 Is een nieuwe hark wou eens alles overlopen en het vlagje eraf halen. Ik zet alle machines winterklaar voor de winter maar doe nog eens een check up voor de eerste snede omdat het hier dan een week non stop rijden is. Wij hebben veel Italiaans raaigras die na het maaien moet omgeploegd worden voor mais dus vanaf morgen is het een weekje doorbijten en hopen dat er niet veel breekt 😉
newholland6640
@CaseCS130

Ja is hier ook altijd het doel. In de praktijk vaak nog wel een paar kleine details die toch nog weer net op het laatste moment aankomen.
BEboer
@newholland6640 Messen vervangen doe ik ook maar na de winter etc.
+1
BEboer
Hark is BTW goed bevonden gaat snel vooruit enkel kleinere perceeltjes is het jammer van het dichtklappen 😉

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Mc-Cormick. Ook staan er nu al 229 foto's van de Mc-Cormick MC 130. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
PUNTEN
5
WEERGAVES
18
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE