Tractors Diverse

R Spijker
ZONDAG 23-07-2017 kon je terug naar Grootmoederstijd in het Drentse dorp Exloo met het Folklorefestival 'Op de Kloeten'. Het wass een feest, een tentoonstelling en een enorme workshop tegelijk.

Je kon er op het grote terrein kijken, proberen en je verbazen over het leven, werken en vermaak in een Drents dorp van vroeger. Dit jaar met een zomerfair,
volksdansen en optreden musicalgroep Odoorn.

Er waren demonstraties van allerlei ambachtslieden. Zo werd er rogge geoogst, gedorst en gemalen. Aardappelen gerooid. Stoomtreintje reed rond, brood werd gebakken en de schaapskudde was er. Een volle dag vermaak voor iedereen die van het boerenleven uit grootmoedertijd houd.

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's assen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
PUNTEN
0
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN