Vandalisme

Foto's van vandalisme

Vandalisme nieuws

Betere bescherming voor boeren

13-05-2019 - Gebruik dit momentum, deel de link. Laat er nog iets goeds uit komen

Originele beschrijving

Wij vinden dat onze Nederlandse boeren zich vrij en veilig zouden moeten kunnen voelen in hun leef- en werkomgeving. Bedreigingen, inbraken, vandalisme en diefstal zijn aan de orde van de dag. Boeren worden bang zich te uiten en stelselmatig (online) aangevallen door activisten.

Farma_boerke

Franse president Macron veroordeelt geweld 'Gele Hesjes' sterk

02-12-2018 -

Originele beschrijving

De Franse president Emmanuel Macron vindt dat de golf van geweld en vandalisme in Parijs op zaterdag op geen enkele manier te rechtvaardigen was.

Het begin is er.

christo

Met vrije onbeperkte toegang kan verbaal vandalisme de mooiste sociale site slopen

27-05-2018 - Niettemin is die vrije toegang van belang. Mensen moeten elkaar kunnen vinden en hun verschillen van inzicht en mening bespreken om samen verder te komen, zelfs in al hun onderlinge verschillen. Daarom is niet het beperken van toegang maar van vandalisme de kern waar het op sociale media om moet draaien. Dat vergt een combinatie van ethiek (zelfbeheersing aan de zijde van de reageerders) en redactionele wijsheid (ingrijpen waar de regels van die sociale media ethiek worden overschreden).

Na een zich opbouwende spanning besloten gisteren eerst Dick Veerman en later C├ęcile Janssen, een reeks van boosheid en krachtige woorden overlopende reacties van reageerder Dick Belderbos offline te halen in een draad over een tussen boeren en overheid 'heet' onderwerp. Het werd een onaangename situatie die illustreert hoe je sociale nieuws- en opiniesites als Foodlog kapot kunt maken. Je kunt het ook omkeren en het geval - dat niet uniek is en ook andere verschijningsvormen heeft - gebruiken om te illustreren welke basale sociale spelregels juist het succes kunnen vormen. Wij kozen ervoor om van het probleem een kans te maken. Dick Veerman schreef een open brief aan Dick Belderbos.

Nieuwsgrazer

Nog meer Vandalisme nieuws

Datum Onderwerp Reacties
14-11-2017 Een filiaal van Vomar in Zaandam vindt spelden in voedingsmiddelen 0 reacties
06-03-2014 Zes zeilensnijders aangehouden 0 reacties