TÜv

TÜv nieuws

Hele klus maar enige mogelijkheid; melkveehouderij moet geloofwaardigheid terugwinnen

26-01-2018 - De Nederlandse melkveehouderij moet schoon schip maken na de registratiefraude die begin deze week naar buiten kwam. Dat vinden Frits van der Schans en Wouter van der Weijden van het adviesbureau en de Stichting Centrum voor Landbouw en Milieu (CLM). Ze noemen nog zes manieren om een loopje met de wet te nemen. Die zien ze liever niet ook nog eens de TV halen. Ze adviseren om nu door te pakken en een 'inkeerregeling’ in te voeren die meteen ook de taak van de NVWA behapbaar maakt.

Nieuwsgrazer

Special Boer zoekt Vrouw: 'Ik zoende Bertie op de parkeerplaats'

29-12-2017 - Aankomende maandag is de Boer zoekt Vrouw nieuwjaarsspecial te zien op tv. En in een voorproefje zien we Bertie en Rosita vertellen over hun weerzien na twee jaar. "Nou ben ik er klaar mee ik ga je gewoon meteen zoenen. Totdat ze zei we staan op een parkeerplaats", vertelt een blije Rosita aan Yvonne Jaspers.

Nieuwsgrazer

Geen paniek. Boer zoekt Vrouw komt gewoon terug op tv

04-10-2017 - HILVERSUM - Er komt weer een nieuw seizoen van het populaire televisieprogramma Boer zoekt Vrouw. Eerder werd gemeld dat er geen nieuw seizoen in de planning zit, maar KRO-NCRV laat woensdagavond weten dat de omroep hoopt om in 2018 met de nieuwe reeks te starten.

Nieuwsgrazer

Nog meer TÜv nieuws

Datum Onderwerp Reacties
05-09-2017 'De handel in fosfaatrechten verloopt ruig' 82 reacties
12-05-2017 Belgische ngo helpt veehouders in Niger met callcenter 0 reacties
09-05-2017 FrieslandCampina intensiveert samenwerking met Facebook 1 reactie