TÜv

TÜv nieuws

'De handel in fosfaatrechten verloopt ruig'

05-09-2017 - 'De handel in fosfaat gaat er ruig aan toe', zegt makelaar Lourens van der Lely in deze eerste aflevering van BB TV Fosfaatrechten. Hij doelt op de stijgende prijzen van de opties op rechten. De vraag naar fosfaatrechten neemt iets af, het aanbod neemt echter toe.

Nieuwsgrazer

Belgische ngo helpt veehouders in Niger met callcenter

12-05-2017 - Maandag start op de regionale tv-zender Focus-WTV de reality-reeks ‘Handen uit de mouwen’ die een maand later voor de niet-West-Vlamingen ook te zien zal zijn op PlattelandsTV. Een Vlaamse dierenarts en zijn dochter, een studente diergeneeskunde aan de UGent, doen de naam van de reeks alle eer aan. Op uitnodiging van de ngo Dierenartsen Zonder Grenzen trokken zij naar Niger om er de nomadische veehouders te helpen bij de verzorging en vaccinatie van hun dieren. Productiehuis Tamara Twist ontving subsidies omdat de federale overheid het belang van ICT in het kader van ontwikkelingssamenwerking in de verf wil zetten. Hoe moderne technologie helpt bij het hoeden van vee in Niger lees je hier en zie je eerstdaags op tv.

Nieuwsgrazer

FrieslandCampina intensiveert samenwerking met Facebook

09-05-2017 - Goeie zet, goedkoper als veel meer TV reclame:

FrieslandCampina, het grootste zuivelconcern van Nederland, gaat zijn samenwerking met het sociale-mediaplatform Facebook intensiveren. Daartoe hebben Roelof Joosten, ceo van FrieslandCampina en Gary Briggs, chief marketing officer van Facebook, een meerjarige partnerovereenkomst getekend.

De partijen gaan de kennis en inzichten die ze samen al hebben opgedaan, gebruiken om individuele consumenten over de hele wereld van informatie over melk- en melkproducten te voorzien. Facebook bereikt twee miljard mensen over de gehele wereld.

Meer: fd.nl/ondernemen/1201193/…

Grasbaal