0
Forum
Media
Foto's
Video's
Agenda
Leden
Fosfaatrechten
Koolstofrechten
Inloggen
Aanmelden
0
Hart- en vaatziekten
Home
›
Kennisbank
›
Hart- en vaatziekten
Hart- en vaatziekten nieuws
0
‘Melk is goed voor het hart én het milieu’
0
‘Melk is goed voor het hart én het milieu’
0
16 uur per dag niets eten, of twee dagen per week héél weinig: hoe (on)gezond is intermittent fasting?
0
Granola, drinkyoghurt en broodsalades: ultrabewerkt eten leidt tot ziektes
0
Brits onderzoek: verhoogd risico op beroertes en dementie door slechte luchtkwaliteit
0
Stress-eten is slecht voor hart en brein
0
Minder vlees, eieren en zuivel eten? ‘Zeker vijf keer per week rood vlees, zonder bemoeienis van wie ook’
0
Advies Gezondheidsraad: eet vaker paddenstoelen, minder biefstuk
0
Dublin Declaration of Scientists verklaart vlees gezond - Foodlog
0
De invloed van voeding: ‘Veel ziekten kunnen voorkomen worden door gezonder te eten’
0
Ultrafijnstof risico voor buren Schiphol: ‘Grotere kans op vroeggeboorten en hart- en vaatziekten’
0
“Obesitas behandelen begint met de erkenning als chronische ziekte”
0
Perspectief in Nature Food: een routekaart voor onderzoek naar sterk bewerkt voedsel
0
RIVM roept op in zes provincies geen hout te stoken
0
Dagelijks drinkbare groenten- en fruitmixen goed voor weerstand tegen hart- en vaatziekten
GERELATEERD
diabetes
eten
zuivel
gezondheid
vlees
type
milieu
kaas
volksgezondheid
voedsel
groente
gezond
studie
zout
melk
peulvruchten
regelgeving
amsterdam
groenten
den haag
eiwitten
eieren
omega
fruit
2014
rivm
wur
omega-3-vetzuren
frieslandcampina
voedselproducten