Bai

Foto's van bai

Bai nieuws

Nieuwe transitie in Chinese veehouderij nodig

27-07-2018 - De Chinese veehouderij heeft de afgelopen drie decennia een enorme transitie doorgemaakt. Tussen 1980 en 2010 verdrievoudigde de productie van dierlijke eiwitten, met aanzienlijke gevolgen voor het milieu. Een internationaal team van onderzoekers, waaronder Zhaohai Bai, Gerard Velthof en Oene Oenema van Wageningen University & Research, heeft een blauwdruk ontwikkeld voor een ‘nieuwe vee-transitie’ waardoor de efficiëntie van de productie wordt verhoogd en de milieu-impact afneemt. Ze publiceren daar over in het wetenschappelijk tijdschrift Sciece Advances.

Nieuwsgrazer

Nieuwe transitie Chinese veehouderij nodig

25-07-2018 - De Chinese veehouderij heeft de afgelopen drie decennia een enorme transitie doorgemaakt. Tussen 1980 en 2010 verdrievoudigde de productie van dierlijke eiwitten, met aanzienlijke gevolgen voor het milieu. Een internationaal team van onderzoekers, waaronder Zhaohai Bai, Gerard Velthof en Oene Oenema van Wageningen University & Research, heeft nu een blauwdruk ontwikkeld voor een ‘nieuwe vee-transitie’ waardoor de efficiëntie van de productie wordt verhoogd en de milieu-impact afneemt.

Nieuwsgrazer

Twee Wageningse onderzoekers benoemd tot persoonlijk hoogleraar

13-07-2018 - Prof.dr. Yuling Bai en Prof.dr. Art Dewulf zijn benoemd tot persoonlijk hoogleraar aan Wageningen University & Research. De ingangsdatum van hun hoogleraarschap is 1 juli. Een onderzoeker kan tot persoonlijk hoogleraar worden benoemd op grond van uitstekende prestaties in onderwijs en onderzoek.

Nieuwsgrazer

Nog meer Bai nieuws

Datum Onderwerp Reacties
14-02-2018 Toenemende melkbehoefte in China heeft grote wereldwijde gevolgen 0 reacties
25-07-2017 In India zijn tomaten nu zo duur dat ze worden beveiligd 0 reacties