Binnen bij de Dierenarts’

Bekijk de website

Daarleseweg 34, Den Ham

7 oktober 2017

Toegevoegd door

Beschrijving Binnen bij de Dierenarts’ Den Ham

Op zaterdag 7 oktober 2017 wordt ‘Binnen bij de Dierenarts’ georganiseerd. Een dag waarop veel dierenartsen uit Nederland je graag ontvangen in hun praktijk om meer te vertellen over hun werk.

Kom ook naar ‘Binnen bij de Dierenarts’. Je krijgt de kans om eens verder te kijken dan de wacht- en behandelkamer. Kinderen maken tijdens Binnen bij de Dierenarts ook kans op fantastische prijzen door mee te doen aan een kleurwedstrijd. Zie: dierenarts.nl/kleurwedstrijd-binnen-bij-de-dierena…

Beste zorg voor je dier

Tijdens het evenement zetten verschillende dierenartspraktijken door heel Nederland hun deuren open voor het publiek. Ze bieden iedereen een kijkje achter de schermen van veterinair Nederland en laten zien wat ze doen om de dieren in Nederland de beste zorg te geven.

Gezellig uitje voor jong en oud

‘Binnen bij de Dierenarts’ wordt – net als afgelopen jaren – op een ludieke manier ingevuld. Zo wordt het een gezellig uitje voor jong en oud. Er zijn praktijken die rondleidingen organiseren, of workshops, demonstraties, speurtochten en andere activiteiten. Iedere praktijk kan zijn eigen programma kiezen. Dit jaar is het thema ‘The circle of life: de beste zorg voor je dier!’

Een prachtig vak

Met ‘Binnen bij de Dierenarts’ zie je hoe veelzijdig het vak van dierenartsen is. Er komen heel veel verschillende patiënten bij de dierenarts. Daar is veel over te vertellen. Daarnaast zijn er ook dierenartsen die niet dagelijks in de spreekkamer staan. Wist je bijvoorbeeld dat er ook dierenartsen op Schiphol werken?

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ‘Binnen bij de Dierenarts 2017’? Volg Dierenarts.nl op Facebook of Twitter. Of zet jezelf op aanwezig bij het Facebook-evenement ‘Binnen bij de Dierenarts’.
Zie: facebook.com/events/1290041104419233/

Deelnemende praktijken

Op dierenarts.nl/binnen-bij-de-dierenarts/ kun je een kaart bekijken welke dierenartsenpraktijken bij jou in de buurt op zaterdag 7 oktober 2017 meedoen met ‘Binnen bij de Dierenarts’.

A7 Noord dierenartsen
Dierenartsenpraktijk De Driehoek
Dierenartsenpraktijk Warmenhuizen
Dierenartspraktijk Proosdijlanden
Dierenkliniek Filmwijk
Dierenkliniek Leusden
Dierenkliniek Den Ham
Dijkstra Dierenkliniek
Paardenpraktijk Sweenslag
Dierenkliniek Midden Nederland
Dierenkliniek St. Anna 404
Dierenartspraktijk Oost-Betuwe
Dierenkliniek De Bilt
DAC Noordwolde
Dierenartsenpraktijk West-Betuwe
Diergeneeskundige Kliniek Dijkshoorn
Dier Medisch Centrum Gouda
Dierenartsenpraktijk Ouddorp
Dierenartsenpraktijk Beetsterzwaag
Dierenkliniek Schiedam-Noord
Dierenkliniek Volendam-Edam
Dierenkliniek van den Elzen
Dierenkliniek 't Zand
Sterkliniek Dierenartsen Leeuwarden
Dierenkliniek Buitenveldert
Dierenkliniek de Waard
Care 4 Animals
Dierenkliniek Jol
« Terug naar de agenda