N-Hollands Oldtimer Festival

Bekijk de website

Torenweg 44, Hem

1 april 2018

Toegevoegd door

Beschrijving N-Hollands Oldtimer Festival Hem





Het N-Hollands Oldtimer Festival

Alle jaren weer, probeert de organisatie een show neer te zetten voor het publiek, deze show afgewisseld door een Rock & Roll Band kan het ene jaar iets langer duren of uitgebreider zijn, als het volgende jaar, doch entertainment is een vast gegeven bij het N.H. Oldtimer Festival.

Zang, dans en doorgaande show

Op het grote podium in de hal wordt de continue entertainment show gehouden. "Het maakt niet uit wanneer je er als bezoeker in stapt, want het is een doorlopend programma. Je maakt als bezoeker eigenlijk je eigen begin en eind aan de show. En dan heb je van alles meegemaakt, van dans tot nostalgische modeshows, van Vera Lynn en Andrew Sisters tot de Bonny & Clyde show.

Het Noordhollands Oldtimer Festival wil met de show van dit jaar een feestlijke terugblik bieden op wat de afgelopen 31 edities aan vermaak brachten. En de terugblik wordt gegoten in de vorm van een nostalgische ervaring: zang, dans en mode van toen tot nu. De Andrew Sisters zingen een ieder weer moed in om daarna nog eens glimlachend weg te kunnen dromen met Vera Lynn die "We'll meet again" ten gehore brengt

Een programma om trots op te zijn.



Editie 2018 is het 33e jaar

Diverse topatractie's maken wederom hun opwachting. Een hoofdhal zal worden voorzien van vele brandweerwagens . Een aantal Ahrens Fox zullen hun opwachting maken. Deze unieke wagens van oorsprong uit Amerika zijn in de 20er jaren aangeschaft door de gemeente Rotterdam. Hebben dienst gedaan tot de 70er jaren . Thans verspreid door Nederland en door de organisatie tijdens de Paasdagen naar Venhuizen gehaald. Tezamen met tientallen diverse brandweerwagens uit geheel Nederland vormen zij een uniek decor.

Locatie : De Expo-bloembollenhallen a/d de Torenweg 44 te Hem – Venhuizen met ca. 12.000 m2 bijna nieuw overdekte expositieruimte.

Openingstijden : Beide dagen van 11.00 tot 18.00 Uur.

Zowel zondag als maandag worden de ( ca. tienduizend ! ) toeschouwers op het gezellige terras vermaakt met doorlopend live muziek en entertainment. Hiervoor zoeken wij nog diverse artiesten, dus meld U aan !

Het evenement staat open voor allerhande voertuigen uit de vorige Eeuw.

We bedoelen dan: Oldtimers, klassiekers, bromfietsen ,stationaire- motoren, TRACTOREN en trucks.

Oude onderdelen in ruime zin, Jukeboxen, oud speelgoed en gekke snuisterijen hebben voorrang, daarnaast Rock & Roll artikelen, en bijzondere of exclusieve kleding. ( Geen normale markthandel dus )

Ook standhouders die behalve met hun kraam, een leuk item zoals een oude brom/fiets,

benzinepomp of iets dergelijks inschrijven, kunnen zeker zijn van een plaats !

Zondag 01 en maandag 02 april 2018 van 11.00 Uur tot 18.00 Uur.
Locatie : Torenweg 44, 1607 CP HEM - Venhuizen ( Tussen Hoorn en Enkhuizen )
Entree: € 10,00. Jeugd 13 t/m/ 17 jr: € 5,00. Kinderen t/m 12 jaar gratis!




« Terug naar de agenda