Indoor Tractor Pulling

Bekijk de website

Rieteweg 4, Zwolle

27 January 2018

Toegevoegd door

Beschrijving Indoor Tractor Pulling ZwolleOp zaterdag 27 januari 2018 vindt de 35e editie van Indoor Tractor Pulling plaats in de IJsselhallen Zwolle. Deelnemers uit de Grand National klassen verschijnen deze dag in twee sessies aan de start.

Vele duizenden toeschouwers uit binnen- en buitenland kunnen weer genieten van de enerverende wedstrijden die spannend blijven tot de laatste pull. Aanvang van de sessies is vrijdagavond 18.00 uur, zaterdag om 11.00 uur en om 18.00 uur.

Een dag eerder, op vrijdag 26 januari, komen de teams uit de Sport en Supersportklassen

===========================================================

Zaterdag 27 januari 2018 start het Tractor Pulling seizoen 2018 weer met de indoorwedstrijd in de Zwolse IJsselhallen. Duizenden toeschouwers uit binnen- en buitenland kunnen genieten van een enerverende wedstrijd die spannend blijft tot de laatste pull. Aanvang van de sessies is om 11.00 uur en om 18.00 uur.

Tijdens de Indoor Tractor Pulling in de IJsselhallen beleeft u de sport op zijn best. De tribunes staan direct opgesteld naast de baan, waardoor het publiek slechts enkele meters verwijderd is van de krachtpatsers die voorbij komen razen.

Tractoren, voorzien van turbinemotoren uit bijvoorbeeld helikopters en zelfs uit treinen, maar ook Griffonmotoren uit bommenwerpers gebruikt in de 2e wereldoorlog, zullen op de baan verschijnen. Machines tot 8000 PK komen aan de start in de IJsselhallen en laten de hal werkelijk op haar grondvesten schudden. De lekkere feestmuziek en de sfeerverlichting maken het feestje voor menigeen compleet.

Vrijdag 26 januari & Zaterdag 27 januari 2018 zal de IJsselhallen te Zwolle schuddden op haar grondvesten.

Meer informatie: www.indoortractorpulling.nl

« Terug naar de agenda