Jaarmarkt met Oldtimer Tractoren

Bekijk de website

Hoofdweg 78, Eelde

9 juni 2018

Toegevoegd door

Beschrijving Jaarmarkt met Oldtimer Tractoren Eelde


De Jaarmarkt in Eelde, die traditiegetrouw op de tweede zaterdag in juni plaatsvindt, wordt in 2018 op 09 juni gehouden. Er worden verschillende activiteiten op diverse plaatsen in het centrum georganiseerd.

Tijdens de jaarmarkt zijn er ook oldtimer tractoren en Stationaire motoren te bekijken.

De markt is geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EELDE-PATERSWOLDE - De Jaarmarkt van Eelde staat weer voor de deur. Het evenement zaterdag 09 juni heeft een grote aantrekkingskracht op de regio.

Ook dit jaar is de markt weer zeer gevarieerd, van poffertjes tot computerspelletjes. En verder is er als vanouds een aantrekkelijk randgebeuren, met veel muziek. De markt is de hoofdzaak, we willen niet meer poespas. Als we het overdrijven moeten we de kosten uit de marktkramen halen en dat willen we nietĀ, stelt marktmeester sinds jaar en dag, Roelof Swartwolt, bijgestaan door Henk Doedens. Vorig jaar hebben zich ruim 120 standhouders aangemeld voor de markt die ooit begonnen is op het Kampje. Toen met dieren, maar die mogen niet meer.

Tal van muziekbands zullen voor sfeer zorgen. Jongeren kunnen kijken naar fitnessclub De Marsch, die de hele dag optredens verzorgt. En ook in de cafe's en op de terrassen volop gezelligheid. Al met al voor elk wat wils.

De markt trekt ieder jaar zo'n 20.000 mensen.

Parkeren kan in de zijstraten en op het ruime autocrossterrein aan de Koedijk.

De 31e Jaarmarkt begint om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur .

vooraf aan de jaarmarkt maken om 9.00 uur een aantal oude tractoren een rondje door het dorp om vervolgens een plekje te zoeken nabij de jaarmarkt. Hierna zullen de tracktoren te bewonderen zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur.

« Terug naar de agenda