Oldtimerdag

Bekijk de website

Gruun 5, Appelscha

16 September 2017

Toegevoegd door

Beschrijving Oldtimerdag Appelscha
DE MOOISTE DAG VAN HET JAAR !!!!

Op zaterdag 16 september 2017 zal er weer een grote Oldtimerdag worden gehouden op De Hildenberg te Appelscha. De organisatie van deze Oldtimerdag Appelscha spreekt weer over: ”De mooiste dag van het jaar”, omdat het een genomineerd evenement was in 2008 en heeft er weer voor gezorgd, dat er op deze dag een groot aantal voertuigen tentoongesteld zullen worden van het bouwjaar 1900 tot 1987. Alles is verdeeld in categorieën voertuigen en zal zo ook op zijn plaats worden gezet, dus de auto’s, bussen, tractoren, brommers, scooters, vrachtwagens, draaiorgels, stationair draaiende motoren, brandweerwagens, fietsen, legervoertuigen, stoommachines en caravans zullen bij elkaar worden opgesteld. In 2015 waren er honderden voertuigen aanwezig die werden bewonderd door ruim 45.000 bezoekers. De inschrijving is echter nog niet gesloten. Voor de organisatie is dat geen probleem, omdat het terrein van de Golfbaan groot genoeg is om alle voertuigen een plaatsje te geven. Dit jaar is het terrein weer uitgebreid. Ook komen Simca club Nederland, Citroën club Nederland, Brommer Club Nederland, Lamborghini club Nederland, Citroën Nederland, Mercedes Benz Club, Toyota Club Nederland, Citroen HY campers, Hymer 550/660, Pipowagens, mini kermis, draaiorgels, stationaire motoren, oude fietsen, motoren, legervoertuigen, etc. Het evenement is het grootste Oldtimerevenement van Nederland wat ook nog gratis toegankelijk is..

Wij berekenen u géén inschrijfgeld ! En de entree is voor zowel deelnemers alsmede bezoekers gratis !!!!

Het wordt een dag vol met activiteiten, ook voor de bezoekers en de eigenaren van de voertuigen die er niet voor kiezen aan een toerrit deel te nemen. Aanwezig zullen zijn op het terrein: een stoomdraaimolen, draaiorgels, een stoomtreintjes, kleine stoomwalsen, dorsmachines en nog heel veel andere zaken. Ook zal er een jaarmarkt zijn met meer dan 120 marktkramen waar alles wat gerelateerd is aan antieke voertuigen te krijgen zal zijn, zoals schaalmodellen, poetsmiddelen, reclameborden, kleding, enz. Uiteraard zullen er ook clubs van antieke voertuigen aanwezig zijn. Er zal ook de hele dag gezellig muziek worden gespeeld. Ook zullen er dit jaar een groot aantal oude racewagens aanwezig zijn.

Voor zowel de deelnemers als de bezoekers is dit evenement gratis, wat betekend dat iedereen gewoon zonder te betalen naar binnen kan en als het moois kan bewonderen. Dit geldt tevens voor een groot aantal van de aanwezige attracties. Voor meer informatie of inschrijvingen kan men kijken op de website van de oldtimerdag, www.oldtimerdagappelscha.nl. De Oldtimerdag Appelscha zal plaatsvinden vanaf 09.00 uur en zal duren tot 18.00 uur. Ook zal van het evenement weer een passende DVD worden gemaakt, wat ook weer een ieder kan bestellen, om thuis nog een rustig na te genieten.

Diegenen die al eerder hebben deelgenomen aan de Oldtimerdag Appelscha, zullen met heel veel plezier op deze dag terugkijken!

De categorieën voor 2017 zijn: Auto’s, Tractoren, Motoren, Legervoertuigen, Brommers, Solexen, Vrachtwagens, Scooters, Stationaire motoren, Caravans, Fietsen, Draaiorgels, Bussen, Campers.

Graag nodigen wij u uit om deze dag bij te wonen met uw oldtimer/klassieker en te tentoonstellen op zaterdag 16 september 2017 vanaf 08.00 tot 18.00 uur op Buitenplaats De Hildenberg, Gruun 5, 8426 na Appelscha.

Clubs/bestuurders verzoeken wij dit unieke evenement nog even onder de aandacht van uw leden te brengen. Ook kunt u gewoon als club komen, of voor u zelf een clubdag maken. Een vrijdagavond komen en de zondag weer vertrekken is ook hiervoor een mogelijkheid.

Voor meer informatie en inschrijvingen kunt u bellen met: 0516-432300 of een e-mail sturen.

Wij hopen u als oldtimer/klassiekerliefhebber op deze dag te mogen begroeten!

Contactgegevens:
Oldtimerdag Appelscha
Postbus 77
8426 ZN Appelscha
Telefoon: 0516-432300
Fax: 0516-432629
E-mail: info@bomba.nl

Reacties van leden

Wimsumar
Beste R Spijker: "Oldtimerdag Appelscha"? Wie gaat er nou naar Appelscha?

Dit is pas een oldtimerdag: (Bijna in m'n voortuin 😄 Nou ja, ik heb geen voortuin 😛 )

Klik:

nl-nl.facebook.com/eastermar/
« Terug naar de agenda