Euregio Oldtimer Festival

Bekijk de website

Beuningstraat 7, Megchelen

7 augustus 2016

Toegevoegd door

Beschrijving Euregio Oldtimer Festival Megchelen


Het 17e Euregio Oldtimer Festival Megchelen wordt gehouden op
zaterdag 6 en zondag 7 augustus 2016.

Geachte deelnemer van ons festival

Op 6 en 7 augustus zal het Euregio oldtimer festival Megchelen 2000 weer gaan plaats vinden. Na 15 jaar is het secretariaat van ons festival in Megchelen overgegaan naar nieuwe handen. Mede hierdoor en door alle wijzigingen in wet en regelgevingen zullen ook wij een aantal wijzigingen moeten gaan doorvoeren. Deze wijzigingen hebben ook voor U invloed vandaar dat wij ook U een brief schrijven.

Ten eerste zal het festival op een andere plek plaats vinden. Wij hebben altijd vooraan op de Asbroek bij de familie Geven terecht gekund. Maar nu gaat het festival verhuizen naar een weide aan het einde van de Asbroek bij de familie Hettelaar.

Verder krijgen wij te maken met nieuwe regelgevingen. Doordat de gemeente alle eisen heeft aangepast en ook de kosten daarom meteen ook flink verhoogd heeft lopen wij daardoor ook tegen extra kosten aan, waar wij helaas niets aan kunnen doen. Wij komen er helaas niet aan onderuit om dit een stukje kosten door te berekenen naar jullie als deelnemer/donateur. De kosten van het donateurschap worden nu € 17,50 Hiervoor krijgt u van ons, 2 vrijkaarten (voor uw bijrijder), 2 bonnen voor een kop koffie/thee met een broodje ham/kaas, U mag meerijden met de toertocht en uiteraard is er voor u de herinneringstegel.

Het is nog steeds mogelijk om deel te nemen aan het festival zonder donateur te worden. De kosten worden dan € 8,00 per deelnemer. Hiervoor mag hij/zij zaterdagmorgen meerijden met de toertocht en hij/zij heeft dan toegang tot het terrein. Hij/zij ontvangt dan geen bonnen voor de de broodjes+koffie, geen herrineringstegel + voor de bijrijder moet apart bij betaald worden. Als u zich hier al voor wilt inschrijven dan kan dit dan dient u bij opmerkingen aan te geven dat u alleen de toertocht wilt rijden.

De tractorpulling zal U zich vanaf dit jaar apart moeten inschrijven. De kosten hiervan zullen worden € 7,50 per deelname. De schrikbarende stijging van deze kosten komt voort uit het feit dat de normale verzekeringen dit niet meer dekken en wij hier een aparte verzekering voor moeten afsluiten.

Uiteraard zal er dit jaar weer een camping zijn. De inschrijvingen om hier te kunnen overnachten zullen ook via onze website gaan. De kosten voor een plaats zijn € 25,00 per caravan/tent. Verder komt hier toeristen belasting bij voor alle personen wie niet in de gemeente Oude IJsselstreek wonen. De kosten hiervoor zijn €1,25 per persoon per nacht (deze prijs is incl. gratis douches). Indien U op de camping staat komt het donateurschap hier apart bij. Dat wil zeggen als U met zijn 2en komt minimaal 1 persoon donateur moet zijn.

Vanaf dit jaar zullen de inschrijvingen digitaal gaan plaats vinden. Vanaf 10 mei 2016 kan U op de website www.oldtimermegchelen.nl zich in schrijven om donateur te worden. De inschrijving zal stoppen op 17 juli 2016 om 0:00 uur vanaf dan kan U zich niet meer aanmelden als donateur. Let op het aantal campingplaatsen is beperkt wie het eerste komt wie het eerste maalt.

Wij hopen op Uw begrip voor dit alles en hopen U te zien op ons mooie en gezellige festival op 6 en 7 augustus 2016 in Megchelen.

Met vriendelijke groeten,
Organisatie Euregio oldtimer Megchelen 2000


« Terug naar de agenda