Landbouwdag

Bekijk de website

Waagplein 2, Alkmaar

28 september 2016

Toegevoegd door

Beschrijving Landbouwdag Alkmaar



Woensdag 28 september 2016 vindt in het centrum van Alkmaar de jaarlijkse Landbouwdag plaats. De dag wordt geopend met een korte toespraak door de heer A. Bijman, voorzitter van de Landbouwdag.

Op deze dag worden op en rond het Waagplein paarden, shetlandpony's, slachtvee en kleindieren zoals kippen, eenden en konijnen tentoongesteld en gekeurd. De keuringen beginnen om ongeveer 09.00 uur. Daarnaast zijn er stands met streekproducten.

Ook is er zoals altijd de Lappenmarkt, die met zijn 200 kramen onlosmakelijk verbonden is met de Landbouwdag.

Ook voor deze Landbouwdag hebben wij voor u een mooi programma opgesteld. Met de vertrouwde degelijke inhoud waarin een breed spectrum aan bod komt. Zo zijn er voor de handelaren, liefhebbers en kijkers natuurlijk weer de altijd boeiende presentaties, keuringen en tentoonstellingen (met voor kinderen een hoge aaibaarheidsfactor).

Maar ook: een heerlijk dagje uit voor de toerist die Alkmaar aan doet en voor Westfriezen die ontspannen op een van de terrasjes willen zitten en ongedwongen willen snuffelen op de traditionele Lappenmarkt terwijl om hen heen die onvervalste geur van het boerenleven hangt.

De organisatie wenst u dan ook een heerlijk dagje uit en heten u vast welkom op de Landbouwdag Alkmaar

Meer informatie is te vinden op: landbouwdag.nl/



De Landbouwdag Alkmaar voor volgend jaar is gepland op:
de laatste woensdag van de maand september
Nadere details over de invulling van deze dag komen tzt. online. Natuurlijk hopen wij weer op uw deelname aan deze dag.



« Terug naar de agenda