Trekkertrek

Bekijk de website

Achterstraat 2, Lochem

6 augustus 2016

Toegevoegd door

Beschrijving Trekkertrek Lochem





Het geet weer gebeuren!



Alle Nederlandse Truck- en Tractorpulling-klassen die mee rijden onder de vlag van de NTTO komen vanaf 3 uur ’s middags aan de start op de banen aan de weg Lochem-Barchem.

We beginnen om 3 uur ’s middags tot ongeveer 10 uur ’s avonds, dus zowel bij daglicht als bij avondlicht laten de krachtpatsers van de Nederlandse competitie hun krachten meten met de Orange Keep Moving sleepwagen. Deze speciaal volgens de aller-nieuwste richtlijnen gebouwde sleepwagen gaat zorgen voor spectaculaire runs op de wedstrijdbanen.

Het terrein is al om 12.00 uur open, vanaf die tijd vullen de tribunes zich al met de echte fans. Er is dan al genoeg te eten en drinken op het terrein. Ook kan er al rondgekeken in het renners-kwartier, om alvast te bekijken welke prachtige machines zullen gaan deelnemen aan de wedstrijd.

Ook op het winkelplein vindt U veel verschillende stands met interessante zaken, van promotie-artikelen tot museum-stukken en vermaak voor de kinderen in het speciale kinder-park.

Dit jaar………snellere toegang tot het wedstrijdterrein met uw e-ticket middels een speciale ingang.

Op naar de 33ste editie op zaterdag 6 augustus 2016, aanvang 15:00 uur.

Ons op de voet blijven volgen?
Like ons dan op Facebook

Tot ziens op 6 augustus 2016!






Ben jij een echte fan? Zit je het hele jaar al te wachten om al die gave Tractoren, Trucks en natuurlijk de rijders van dichtbij te aanschouwen. Dan ben je vast blij dat het wedstrijdterrein en het rennerskwartier dit jaar vanaf 12.00 uur is geopend voor publiek! De kassa’s zijn ook vanaf 12.00 uur geopend.

Aanvang wedstrijden om 15.00 uur
Ja dan gaat het echte geweld beginnen! Brullende motoren en dikke vlammen uit de uitlaat. Wie heeft er een full pull en welke motor gaat in vlammen op? De wedstrijden zijn afgelopen rond de klok van 22.00 uur.

Koter Stekkie open van 15.00 – 19.00 uur
Tractorpulling entertainment voor het hele gezin! In het speciale koter stekkie kunnen jouw koters zich kostelijk vermaken. Springkussen, mini trekkers, stoeien tussen het hooi en gratis ranja de hele dag door. Als klap op de vuurpijl is er ook nog begeleiding aanwezig in het Koter Stekkie.

Verder feesten om 22.00 uur
Na afloop van de wedstrijd proosten onder de reuzenparasol. De live band zal je nog een aantal uren vermaken. Wij zijn niet de moeilijkste. Want vanaf 22.00 uur is de entree gratis op het terrein. Heb je dan nog zin om te komen of te blijven, ben je heel erg welkom!

Ieder bedrag, pinnen mag!
Ook dit jaar weer eindeloos pinnen op het evenemententerrein. Bij de entreekassa’s maar ook munten kopen is mogelijk met pin.







« Terug naar de agenda