EU verlengt sancties tegen Rusland

De Europese Unie verlengt de economische sancties tegen Rusland opnieuw met een half jaar, tot eind januari 2017. Dat melden diverse media op basis van Brusselse bronnen. Formele goedkeuring van dit besluit wordt de komende dagen verwacht.

Deel dit topic

Reacties

+1
verbi
En wij betalen het gelag.We kunnen die vliegtuigramp toch niet terug draaien hoe graag dat we dat ook willen met alle respect voor de nabestaanden want daar draait het in feite allemaal om.
+1
brabo
Helemaal niet erg. Met zo'n land moet je geen zaken willen doen.
Ook al zouden nu alle sancties opgeheven worden, dan blijft je handel altijd onzeker. Want als Poetin het wil trekt hij er zo weer de stekker uit.
Laat maar lekker een andere partij met die onbetrouwbare russen de handel doen.
+1
George
Quote:
@: helemaal niet erg. Met zo'n land moet je geen zaken willen doen.Ook al zouden nu alle sancties opgeheven worden, dan blijft je handel altijd onzeker. Want als Poetin het wil trekt

Vaak zijn we het niet eens , maar nu wel. 😄
brabo
Oke, krijg je deze keer een duimpje van mij 😄
reality
@brabo
1 groot geluk is, dat wij als Nederlanders nog nooit zo een betrouwbare premier gehad hebben. Trouwens heeft hij nou een vriend ?
+3
paulus1
Als je dan echt je rug recht wil houden, dan moet je ook geen gas afnemen en geen melkrobots en kassen die kant op laten gaan.
Allemaal uiterlijk vertoon die sancties.
brabantboer
Mee eens, onbetrouwbaar figuur die poetin, maar uiteindelijk kost het de agrarische ondernemers een hoop geld. Het is de vraag of wij als exporterend land of landen wel willen blijven produceren voor landen als deze of dat wij gas terug moeten nemen en produceren voor onze eigen markt in europa. En als poetin dan heel braaf is, dan krijgt hij misschien nog een overschotje aan een hele hoge prijs. Dan heb je macht, nu ben je het sluitstuk voor poetin en is hij nog steeds in charge.
+1
diezel
Quote:
@brabantboer: mee eens, onbetrouwbaar figuur die poetin,

Rusland staat anders een héél stukje hoger in de democratie-lijst Van Amnesty International dan landen als bv. China en S-Arabië waar ze er elke week wel een paar een kopje kleiner maken. Dan moet je ook echt consequent durven zijn en je niet laten inpakken door die "onderste-steen-moet-boven-komen"-types. 😞
+3
hans1980
Eens Poetin valt wel mee ! gezellig pilsje drinken samen met onze koning ..
Het gevaar van onze economie ligt in het midden oosten oftewel de moslim gebieden , sancties tegen Poetin doen geen goed om terrorisme te bestrijden
+3
wally
Ja precies consequent zijn en geen broedeieren en geen babymelkoeder en stalinrichting leveren en ook niets afnemen.

alles of niets !! en de kosten van deze politieke keuze dan ook delen door alle inwoners van de EU.

Denk dat besluit dan gauw anders uitvalt
+1
oldhuus
De enigste die belang heeft bij dat gedonder is de U.S.A. Zij merken zelf niks van al die handelsembargo's en Europese armoede, asielproblemen, maar gaat de grens van Ukraïne los richting de EU dan betekent dat een boel macht en miljarden handel voor Amerikaanse bedrijven, denk maar aan Cargill en Monsanto, in de graanschuur van Europa, Chevron en Exxonmobil zijn al aan het boren naar olie en gas in Oost-Oekraïne, en daar is nu oorlog.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's rusland en europese unie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
2
TREFWOORDEN