Lely ziet af van deelname EuroTier 2016

Het Duitse AgrarHeute weet te melden dat Lely heeft besloten om af te zien van deelname aan Euro Tier 2016 in Hannover. Reden voor de annulering zijn de lage melkprijzen.

Deel dit topic

Reacties

DeBoerin
Als ook alle reclame budgetten en "gratis" folders nog eens gehalveerd worden is dat een goede zaak voor het milieu en onze portemonnee. De overdaad aan kalenders en andere onzin er uit. Ben wel benieuwd wat het totale budget voor dergelijke zaken is bij onze toeleveranciers. De milieuwinst zal mogelijk wel groter zijn dan de financiele winst, vind ik ook prima.
oldhuus
Valt bij Lely wel wat mee toch, neem CRV dat is de grootste brievenbus-spammer hier.
DeBoerin
Quote:
@oldhuus: Valt bij Lely wel wat mee toch

ja klopt. maar kan me mateloos ergeren aan al die "gratis"reclame die elke week weer in de bus valt.
Jos1980
Wat te denken van zaaizaad en Gewasbescherming wat een reclame ik denk dat maiszaad wel 10 % goedkoper kan zonder al die reclame
gaitoetklooster
LELY kan mooi lullen en er een mooie draai aangeven, maar er word op dit moment , en zeker het komende jaar niks verkocht, en dat begint men te voelen. En ook deze opmerking word weer verdraaid/anders uitgelegd.
DeBoerin
Quote:
@gaitoetklooster: LELY kan mooi lullen en er een mooie draai aangeven

Wat doe je zelf als je investeringen even uitstelt: goed op je huidige zaken passen en extra aandacht besteden daar waar dit voor de toekomst rendeert. Lely doet niet anders, zorgen dat bestaande klanten tevreden zijn zodat ze ook in de toekomst klant (kunnen) blijven. Dan zal hun tevredenheid in de toekomst nieuwe klanten geven.
brabo
Lely heeft het natuurlijk nu ook moeilijk, en dus kijken ze ook waar ze eventueel kosten kunnen besparen. Ik vond hun uitleg eigenlijk wel een eerlijk verhaal.
Het is natuurlijk wel lastig voor zo'n groot bedrijf dat je jaren geleden hebt besloten om je alleen op de melkveehouders te gaan richten, en de akkerbouwtak af te stoten. Dan ben je in slechte tijden wel iets kwetsbaarder.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lely en eurotier geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
28
TREFWOORDEN