Van Dam neemt GLB op de schop

Van een Europees landbouwbeleid naar een voedselbeleid. Meer inzet op innovatie en verduurzaming. Inkomenssteun wordt gekoppeld aan maatschappelijke opgaven. Staatssecretaris Van Dam wil het GLB flink op de schop nemen en gaat daarover in gesprek met zijn collega-landbouwministers.

Deel dit topic

Reacties

milkman2
Overbelaste aarde? Doe de mestnormen dan omhoog anders mergel je de grond immers uit!
hans van toos
Van Dam zit onderhand op de schop.
amor
Anders wil ik hem wel een schop geven ????
+1
Deutzrijder
Als je als staatssecretaris van Landbouw zegt dat je er niet voor de boeren zit vindt ik een erg kwalijke zaak.
+1
gaitoetklooster
Geef die flapdrol zelf een boerderij , dan kan hij ons laten zien hoe het moet, als hij het toch zo goed weet ! Maar hij moet het bedrijf wel rendabel rondzetten en ontvangt hij geen toeslagrechtten, en voor advies moet betaald worden , laten we zeggen 350/euro/uur, is voor hem geen probleem. Wie heeft er nog meer sugesties voor VAN DAM, of is het hek van de dam, of worden jullie ook strondziek van van zijn gezwam/dram
Pluto
Voedselbeleid is van de boeren het landbouwbeleid van hem zelf!.
Van Dam is zelf een grote schakel in de keten.
De groei van de wereldpopulatie wordt zwaar gesubsidieerd door de Europese commissie .
Klimaatveranderingen zijn het gevolg van jarenlang beleid [De landbouw gedachte is gebaseerd op GEBRUIK van natuurlijke bronnen ,,,, Dit in tegenstelling tot de overheid welke de natuurlijke bronnen wil VERBRUIKEN !] Om financiële reden mag de aarde 2 graden opwarmen het uitputten is door hem zelf in gang gezet, Inkomens ondersteuning komt in de landbouw zelden voor er is meestal sprake van prijscompensatie en dit is totaal iets anders!!..

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's innovatie , landbouwbeleid , europees , glb en europees landbouwbeleid geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0