Wie het weet mag het zeggen

Wat wordt de melkprijs voor Juni ?
Gelijk, omhoog of toch nog omlaag ?

Deel dit topic

Reacties

weurding
Volgens de optimist gaat hij omhoog, de pessimist zegt hij daalt, laten we het maar op gelijkblijven houden 😉
weurding
Uitkomst duurt nog een 8 dagen overigens
+3
jan is hobbyboer
Hij daalt nog bij de referentiebedrijven volgens mij, dus kans is vrij groot dat RFC ook gaat verlagen. Maar ik wil best de optimist uit gaan hangen. 30 cent, voor iets meer dan een liter 😄.
kaas
25 cent voor diekwart liter
paul1
Zullen wel weer een paar cent af gaan,
dat is tenminste de trend

boerenbusiness.nl/melk-voer/melkprijzen/…
+1
George
Quote:
@paul1: dat is tenminste de trend

Tijd voor een trendbreuk.
gaitoetklooster
Gewoon niet kijken wat DE literprijs is, zorgen dat het totale melkgeld niet afneemt, dus meer liters leveren , dat is de enig juiste oplossing. En de mais word niet duur dit najaar !
+1
George
Quote:
@gaitoetklooster: Gewoon niet kijken wat DE literprijs is, zorgen dat het totale melkgeld niet afneemt, dus meer liters leveren , dat is de enig juiste oplossing. En de mais word niet duur dit najaar !




Reageer @gaitoetklooster

He Gait , het spoor een beetje bijster geraakt?
En laat die mais er even buiten. 😄
Jannus
Aarhus - Slecht nieuws nogmaals voor de leveranciers van Arla. Het zuivelconcern verlaagt in juni de melkprijs verder, met €1,30 per 100 kilo met 4,2 procent vet en 3,4 procent eiwit.


Zegt genoeg 😞
pieta
En de prijs is dan: .....
+1
Jannus
@pietaDe voorschotprijs komt daarmee volgende maand uit op €25 exclusief de verwachte nabetaling. De biomelkprijs daalt met eenzelfde bedrag naar €42,40.

Arla ziet wel enig herstel op de wereldwijde zuivelmarkt, maar dat heeft nog geen invloed op het uitbetalingsniveau. "Er zijn indicaties dat de globale groei van de melkproductie aan het afnemen is, wat de komende maanden kan leiden tot een stabilisering van het aanbod. De inschatting is echter gebaseerd op een periode die te kort is om te kunnen zeggen of deze trend zich zal voortzetten," zo houdt het concern zich op de vlakte.

Bron:Boerderij.nl
jg
Je zult als marketeer bij RFC je stinkende best doen om wat prestatietoeslag te realiseren voor de leden, en de leden reageren als Gait: nog meer liters leveren om het maandelijkse melkgeld op peil te houden.
de hoef
Zakt niet meer ,is geen enkele reden voor

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkprijs geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
13
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN