Illustratie van: Sammy2004

Waarom boeren vaker gelukkig zijn!

Een ander geluid voor wie het horen wil:

Boeren staan er bekend om dat ze soms erg goed kunnen klagen. Maar wist je ook dat boeren over het algemeen heel gelukkig zijn? En dat dit zelfs een beetje genetisch is aangelegd? Wat?! Jazeker! Er zijn een aantal punten die geluk kunnen beïnvloeden en ik denk dat boeren daar erg hoog op scoren! Ben jij gelukkig?

Volgens Positieve psychologen bestaat geluk uit 50% genetische aanleg, 10% door omstandigheden en 40% uit gewoontes. Dit zijn niet echt fysieke gewoontes maar vooral gewoontes die zich afspelen tussen je oren!

Meer: verrassend-veehouderij.nl/boerenleven/…

Deel dit topic

Reacties

dorpsrandhoeve
Gelukkig zijn of jezelf gelukkig denken is een groot verschil.
+1
spotmelker
@ dorpsrandhoeve Gewoon beide doen 😄
VerrassendVee
Wat leuk dat jullie mijn artikel gevonden hebben 😉 ik ben het volledig met spotmelker eens. Geluk begint met een goede ''mindset'' zoals ze dat tegenwoordig zo noemen 😛
Farmer_
Je zoek zeker ook nog een boer 😄
Melkmeisje
Farmer ben je in de aanbieding?
Farmer_
@Melkmeisje
Nee, jij wel?
Melkmeisje
@Farmer
Nee, ik ook niet
+1
VerrassendVee
Haha nee hoor. Veel te druk met de dames in Nederland en straks in New Zealand 😛
Ehh wat nieuw zeeland farmer? Ga je emigreren???
VerrassendVee
Nee emigreren niet. Ik ga daar 3 maanden mee een lammerperiode opzetten (geitenfarm) en daarna nog 3 maanden reizen door NZ, Australië en Azië.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
1