Melkveehouderij wordt weer goed

Een heldere visie van F. van der Schans, waarmee de opeenstapeling van regels eindelijk zou kunnen stoppen. Lijkt me een mooie opdracht voor onze beleidsmakers.

Via onderstaande link kun je het hele artikel lezen.

Deel dit topic

Reacties

-1
dorpsrandhoeve
Weinig helders aan, maar goed, dat is de rest ook niet. Maar als we eens beginnen met juist op dat soort instellingen te gaan bezuinigen, dan zijn de eerste stappen richting herstel alvast gezet.
puntertje
Een heldere visie die overigens grotendeels ook door LTO en NZO enige jaren terug werd verkondigd. Maar die hebben inderdaad vervolgens nooit de moed gehad om er mee aan de slag te gaan en zijn als een haas in de koplampen gaan staren tot het te laat was.
spotmelker
Quote:
@horstink: opeenstapeling van regels
- die nergens toe leiden - En het kan allemaal zo simpel en doeltreffend.
Jack Rijlaarsdam
Mosterd na de maaltijd, Ellen. De lijnen zijn uitgezet, het proces van de afgelopen 2,5 jaar wordt niet weer over gedaan. Leer er mee leven of doe er zelfs je voordeel mee. Andere uiterste is stukje naar het Oosten verkassen. Eenmaal van de geboortegrond af schijnt nogmaals verplaatsen gemakkelijker te gaan.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij en regels geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN