Marianne Thieme opnieuw lijsttrekker?

Thieme is opnieuw beschikbaar als lijsttrekker voor de eerstvolgende verkiezingen. Dat is goed nieuws. Immers de Partij voor de Dieren groeit, zowel qua leden als ook in potentiële stemmen. Steeds meer mensen gaan inzien dat de crises waar we nu mee geconfronteerd worden niet meer op te lossen met dezelfde denkwijze als waarmee ze zijn veroorzaakt. Boeren, dieren, consumenten zijn gebaat bij een drastische koerswijziging van de veehouderij. Economische groei is niet oplossing van de problemen maar de oorzaak. Daaarmee neemte PvdD een uniek standpunt binnen de Nederlandse politiek. In het boek 'De Kanarie In De Kolenmijn' dat ze samen met Ewald Engelen heeft geschreven wordt genadeloos afgerekend met de achterhaalde wijze waarop door deze generatie de crises te lijf wordt gegaan. Het roer moet om en dat zal betekenen dat de bio-industrie zal ophouden. Slecht voor dier, mens, milieu, natuur en planeet. Ik heb aalle vertrouwen in een PvdD met als leider Marianne Thieme en als uitstekende tweede vrouw Esther Ouwehand.

Deel dit topic

Reacties

spotmelker
De bio-industrie zal ophouden. Slecht voor dier, mens, milieu, natuur en planeet. Beetje controversiele conclusie? 😄 😄
DJ-D
De auto zal ophouden. Slecht voor dier, mens, milieu, natuur en planeet.

Het vliegtuig zal ophouden. Slecht voor dier, mens, milieu, natuur en planeet.

Telefoons en internet zal ophouden. Slecht voor dier, mens, milieu, natuur en planeet.

Flauwekul verhaal Herman. Was laatst in Londen. Hoe wil jij zorgen dat die stad met 14 miljoen mensen iedere dag een eitje krijgen. Ga jij bij 1.400.000 boeren langs om 10 eitjes op te halen iedere dag.

Ach toe ook maar heb ook geen zin om energie in deze naiviteit te steken
+1
KuikenenKoe
Sorry herman galle sta open voor discussie
maar iemand die scheiding van koe en kalf probeert te vergelijken met de holocaust vindt ik zeer onsmakkelijk
getuigt van weinig respect voor slachtoffers
te triest voor woorden
pieta
Mijn schoonvader zei gisteren dat zijn vader toen ie nog drie koeien had de kalveren al bij de koe weghaalde. Dat is gewoon zo vanaf het moment dat de mens landbouwhuisdieren is gaan houden.
weurding
Gallè heet d man dus
Greetje
De linkse grachtengordelmensen zijn de "goede mensen" en wij op het platteland de "slechte mensen".

Een heerlijke uitlaatklep dat veronderstelde dierenleed.
+4
Greetje
En als je 't echt niet meer met argumenten kunt winnen begin je over de holocaust.

Jammer joh dat die joker al zo vroeg in de discussie weggegeven is.
KuikenenKoe
Quote:
@Greetje: Jammer joh dat die joker al zo vroeg in de discussie weggegeven is.

excuses greetje het was niet eens per ongeluk
10 minuten googlen was een schokkende ervaring(krijg zelf de linkjes niet geopend)
maar het is herman zijn bedoeling om hier reactie s op te wekken
en menig mvh is momenteel wat prikkelbaar

een gemiste kans is idd dat de pvdd stemmer er zich niet bewust van is wat voor gedachten/ meningen mensen hebben die binnen partij actief zijn
maar omdat op dit forum ik weinig pvdd stemmers verwacht voegt dat niet veel toe
dan zijn er wel andere mogelijkheden om dat duidelijk te maken
weurding
Geloof echt niet dat ze op jou doelde
paul1
Volkomen negeren.
+2
Frans1
Snap best dat jullie zo tegen de veehouderij aankijken,heb vanmorgen een propagandafilmpje uit jouw eigen hoek uit Amerika bekeken,daar draait je maag van om,ook die van mij als veehouder.
Er wordt willens en wetens allerlei uitwassen aan elkaar geknutseld om zo het beeld te creeren dat wij de hele dag onze dieren lopen te mishandelen,gewoonweg laster,niks meer en niks minder.
Ik ben ook melkveehouder,heb ruim 65 koeien,en afgelopen winter 1 koe gehad die tegen het kalven niet meer rechtop kon komen,deze hebben we op een schot gelegd en zo de stal uitgesleept,op een heel fatsoenlijke manier,en daarna in een strohok gebracht,waar de dierenarts het dier behandeld heeft,en een halve dag later stond ze weer,nadat ze afgekalfd had.Hierna nog een paar dagen in het strohok laten lopen om aan te sterken,en daarna weer terug naar de koppel.Jij bent hier van harte welkom om onze manier van veehouden eens met eigen ogen te bekijken en daaruit conclusies te trekken,kon nog weleens heel anders zijn dan die indoctrinatiefilmpjes zijn die jullie van jullie grote leider te zien krijgen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's milieu , partij voor de dieren , natuur , verkiezingen , dieren , politiek , pvdd , vrouw en europese unie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
2