Open dag Schermer

Morgen een open dag in de Schermer: Groot-van der Lee

Fotoreportage

Deel dit topic

Reacties

Grasbaal
Knelgeval of niet??

Op 2 juli waren er 88 melkkoeien en 70 stuks jongvee op het bedrijf. Nu houden we 100 melk- en kalfkoeien en hebben we 96 dieren aan de melk. In de jongveestal lopen 38 vaarzen. Die kalven deze zomer."

Meer: boerderij.nl/Rundveehouderij/Achtergrond/…
+1
jg
Co met melkprijzen van 22,5 tot 25 cent wordt iedereen knelgeval. Deze reportage geeft aan dat er nog veel productiepotentieel onbenut is. Het is politiek, sociaal en economisch niet realistisch een bedrijf dat sinds 2 juli alweer bijna 14 % gegroeid is als knelgeval te beschouwen.
Grasbaal
Quote:
@jg: sinds 2 juli alweer bijna 14 % gegroeid is als knelgeval te beschouwen.

Waarschijnlijk waren ze op 2 juli volop aan het bouwen.
jg
Oorzaak en gevolg.
+1
DutchDairyFarmer
Naar mijn mening is niemand meer een knelgeval. Keuzes groot of klein maak je zelf ongeacht de financiële consequenties. Misschien beetje kort door de bocht maar wat is iemand die op qoutumloos tijdperk heeft geïnvesteerd in productie groei van 1 miljoen euro nou meer dan iemand die geïnvesteerd heeft in bijv grond of optimalisatie..
arjan_kok
Met zo'n joekel van mestkelder duurt het wel ff voor dat begint te knellen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's open dag , koeien en boerderij geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN