Afspuiten lichte kalveren

De partij vd dieren doet voorkomen dat er te veel koeien zijn in Nederland en er daarom er een overschot aan kalveren is. Dit is onzin natuurlijk, als er in Nederland eens wat minder kalveren uit het buiten land zouden komen , is het probleem op gelost. en de firma van Drie zou eens aangepakt moeten , die heeft de touwtjes in handen in Nederland wat de kalveren betreft.

Deel dit topic

Reacties

Noorderling
Maar ondertussen wel van alles via internet bestellen waardoor de plaatselijke winkels kapot gaan. Het is even hypocriet.

Het is niet het probleem van van Drie dat de kalveren niet goed genoeg zijn maar van de leverancier. Klant is Koning! Gewoon zorgen dat je een zo goed mogelijk product aflevert, wij zijn als melkveehouders gewoon verwend dat de melk standaard wordt opgehaald en betaald met minimale inspanning hiervoor.
MTSTAMMINGA
Quote:
@Veenhuizen: en de firma van Drie zou eens aangepakt moeten , die heeft de touwtjes in handen in Nederland

Hoor uit de sectoor kalvermesterij andere geluiden
Waar hij het voor doet zie een grote vrij kalvermester laast
Kunnen wij het niet voor doen die overname van kalveren
Maar wij zijn aan het reken en bedenken
Todi
May o may komen er ook al industrie mesters.
+1
Veenhuizen
Een kalf van 40 kg is toch niks mis mee dacht ik , maar die laten ze ook liggen.
+1
MTSTAMMINGA
Als dat momenteel wel of niet kan heb ik geen idee van
Weet wel ondertussen Dat als van Drie veel aan de kalveren verdient
Een andere het kunstje overneemt Of ist ook de maffia om zo maar te zeggen
m uut m
Andere koopman zoeken.
+1
ijssel
Er zijn gewoon veel te veel kalveren omdat we voor de wereldmarkt effe zouden gaan melken,met gevolg dat ze nu niets meer waard zijn als er de helft minder zou worden aangeboden waren de lichte kalveren ook geld waard

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koeien , kalveren en dieren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
2
TREFWOORDEN