Kamervragen over het doden van te lichte kalveren

De Kamerleden Tjeerd van Dekken (PvdA) en Marianne Thieme (PvdD) hebben vragen gesteld aan staatssecretaris Martijn van Dam van Economische Zaken over het doden van honderden te lichte kalveren.

Deel dit topic

Reacties

Herbert
Dus als ik het goed begrijp zitten er gaten in het meldsysteem of heeft de media weer een lulverhaal de wereld ingeholpen en er zomaar even een foto bijgevoegd?! Bedankt agrio! Man man man....
Nick83
Quote:
Wat opvalt is dat de massale kalverimport niet ter sprake komt.

Nee tuurlijk niet. Dit vinden Thieme & Co. juist prachtig. Hoe meer import, hoe meer overschot van Nederlandse kalveren. Hetgeen voor prachtige berichtgeving zorgt. Want da overschot zullen zij dan wel ff koppelen aan de zogenaamde massale uitbreiding van de melkveehouderij.
+5
josl
Nestbevuiling van onze eigen vakbladen, meer is er niet van te maken. Je zou bijna denken dat er bij agrio een mol zit.
Als NO het zou hebben geschreven ( ook als het wel waar zou zijn) zouden een aantal leden per direct het lidmaatschap opzeggen.
Nu het abonnement van stal en akker maar beëindigen?

Dit icm met de discussie kalf bij de koe,
straks in het fosfaatdebat komt onthoornen, weidegang, KI, de hele reutemeteut weer langs.
En wij maar denken dat wij zo'n goed imago hebben terwijl de 2e kamer het in recordtempo afbreekt. Thieme is vegetariër maar heeft bloed geroken.
Wilbert
Veel abonnees van deze vakbladen zijn toeleverend bedrijven die graag willen weten wat de concurrent schrift. Daarnaast nog een grote groep stoppers met tijd over die graag wil weten wat er speelt.
Het aantal actieve veehouders als abonnees is zeer beperkt, maar een lage oplage is funest om advertenties binnen te halen.
Online redacties moeten voor bijna niks werken, of het nu.nl of melkvee.nl is, volop fouten...
+1
jvt
Klopt wilbert, waar wij veelal info via het wereldwijde web binnenhalen, is pa nog steeds gecharmeerd van de stal en stakker, nieuwe oogst ( pensioentarief) en voorheen de boerderij, maar deze vond hij zelfs te duur worden. Is wel vaak lachen, belt hij vanwege een nieuwtje, terwijl dat vier dagen daarvoor al te lezen was op bijvoorbeeld dit prikkebord...
sorry
Quote:
@josl: En wij maar denken

Dat kunnen ze bij lto beter aan een paard overlaten

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's kalveren en kamervragen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
1
TREFWOORDEN