Meer tijd voor melden overdragen betalingsrechten

Boeren krijgen van de overheid meer tijd voor het melden van de overdracht van hun betalingsrechten. De uiterste meldingsdatum is met zes weken opgeschort tot 15 mei. Dat heeft de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) bekendgemaakt.

Deel dit topic

Reacties

arjan_kok
Wie weet waaraan je moet voldoen om betalings rechten van een ander over te nemen ? heb een vraag van relatie die ze wil overdragen omdat hijzelf ze niet kan verzilveren ,
oldhuus
Genoeg hectares in gebruik?
casev

Kan je zelf (en de wederpartij) via mijn rvo Regelen.

Zelf heb ik al 2 maanden 3 betalingsrechten tekoop staan, maar er is (nog) geen intresse.

toeslagrechten.nu/betalingsrechten/aanbod/…
+1
brabo
Quote:
@casev: maar er is (nog) geen intresse.

dan moet je eens met de vraagprijs zakken
diezel
@casev Er is toch amper grond zonder betalingsrechten beschikbaar. Zeker niet nu ze de criteria nog wat verder aangescherpt hebben.
Grasbaal
Ze zijn in behandeling lees ik. Ik heb toevallig vanmiddag een deel van mijn eigen rechten verkocht. Ik hoop voor 15 mei alles.
arjan_kok
Heb mijn relatie ook geadviseerd om makelaar te bellen !

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's overheid en betalingsrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0