Illustratie van: Zoete

Teunis Sterk afgetreden als voorzitter Deltamilk

Persbericht

Teunis Sterk is afgelopen week afgetreden als voorzitter van Deltamilk. Na 7 jaar voorzitter te zijn geweest zou dhr. Sterk komend voorjaar niet meer herkiesbaar zijn. Dhr. Sterk heeft echter besloten zijn functie eerder neer te leggen. Deltamilk zal tijdens de ALV in april een nieuwe voorzitter kiezen. Tot die tijd neemt dhr. Henk Davelaar het voorzitterschap waar.

Deel dit topic

Reacties

arie.j
Hmm, ik weet het allemaal niet. Hoop dat het goed gaat.
Maar na het aangekondigde vertrek van de directeur en de financiële man en de problemen met de kaas nu dit weer. Beetje veel allemaal
+2
pieta
Kom op Arie, feiten zijn jouw afdeling. Zo lijk je een beetje op Shownieuws. 😄
+1
Cornelis
En op Coen 😄
+1
arie.j
Wat ik schreef zijn dacht ik bekende dingen, behalve dan die mislukte kaas, dat hebben ze aardig uit het nieuws gehouden.
Verder weet ik niets.
Maar dat voorzitter Teunis Sterk geen paar maanden kan wachten tot zijn normale aftreden en per direct stopt (zonder dat er reden wordt genoemd) vind ik wat vreemd.
Misschien weet jij wat meer, tenslotte hoorde ik het eerste nieuws over vertrek directeur Graafstroom ook via een FC afdelingsbestuurslid
Cornelis
Nee Arie ik weet hier niets van.
+1
puntertje
- Nederlandse zuivel vormt front tegen Duitse melkgigant-

puntertje - 9 mnd. geleden

Gewoon goed controleren of DOC-DMK geen Duitse melk gebruikt om echte Goudse kaas te maken. Als dat wel gebeurt is het 'type Gouda', geen beschermde oorsprongsbenaming. Maar daar kun je nu met de Duitse leveranciers ook al vragen bij stellen dus zoveel verandert er niet.
Overigens gaan de andere kaasbedrijven/coops. echt hun handen niet branden aan DOC, grootspraak. En Theunis Sterk heeft altijd een grote mond, maar als je eerst een kaasfabriek bijna gratis krijgt en vervolgens veel melk uit het DMF-fonds op de spotmarkt gaat verkopen als die hoog is geeft dat aan dat het vooral een opportunistische blazer is. Delta wordt in het toekomstige krachtenveld ook vermorzeld, dat zie je nu al aankomen. Dan is Theunis al weg en hoopt een legende te zijn/blijven/worden.
+2, beoordeeld door Coen ,torrarica ,arjankok- en 1 anderen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's voorjaar en deltamilk geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
7
TREFWOORDEN