Facebookactie brengt Campinamelk weer in Albert Heijn

Een facebookactie heeft er voor gezorgd dat de Albert Heijn in het Gelderse Borculo weer Campinamelk in de schappen heeft staan.

Deel dit topic

Reacties

+3
Hendrik1983
Goed bezig Erwin!
+1
diekman
Super!!!
Op naar de volgende winkels.
hookwood
Hier is onze C1000 een Coop geworden met als gevolg dat er minder Campina in het zuivelschap staat. Onze supermarkteigenaar zou dat graag anders zien maar op het hoofdkantoor in Velp denken ze daar anders over. Superunie, de inkoopcombinatie waar Coop ook onder valt, ligt nogal eens dwars als het om Campina gaat.

Ik heb het inmiddels wel zo ver dat de slagroomvla, die meestal op was als ik die wilde kopen, in plaats van één rij nu twee rijen in het schap heeft gekregen!
Jannus
Hier hebben we de discussie ook al eens gevoerd omdat hier ook bij de AH bijna geen merkproducten meer in de schappen staan,slechts huismerken,hoewel kwalitatief niet slechter kan ik me voorstellen dat je met een eigen pak elk willekeurige prijsvechtende producent in het jasje kunt steken en die onoplettende consument bv Aldi vla eet terwijl het er vanuit ging dat het bv FC vla is zoals in het verleden.

Goede zaak dat het eens opgegooid wordt
jan 1
Goede actie van Erwin,laat maar weten waarvoor we het doen.
Strick
Prima actie van Erwin.
Maar dat het nodig is geeft misschien wel aan dat FrieslandCampina met haar merken niet meer superieur is in het winkelschap.
Winkelketens zullen meer en meer gaan voor de eigen huismerken waarop de marges hoger zijn.
+1
paul1
Ik vind de huismerken over het algemeen kwalitatief een stuk minder,
het is het allemaal net niet.
+1
George
Dat vind ik ook.
+1
diezel
Quote:
@George: Dat vind ik ook.

Boffen jullie even dat de helft van de tijd dat dure Campina-spul afgeprijsd is! 😄
Jannus
Quote:
@paul1: de huismerken over het algemeen kwalitatief een stuk minder

Oohh....zie je wel,zit er al Aldi spul in een huismerk-kartonnetje 😉
spotmelker
Quote:
@Jannus: Aldi spul
En dat komt grotendeels bij 'Farm Dairy' vandaan, van wie is die ook alweer?
Cornelis
@spotmelkerNiet meer van Gerrit...
oldhuus
@spotmelker
49% FC ?
En Katshaar zuivel, dat is toch van A-Ware?
gezienus
@spotmelker
een huismerk kan ook van een gerenomeerd merk wezen
Jaap40
Persoonlijk zou ik het al positief vinden als er in ieder geval Nederlandse grondstoffen in de producten zouden zitten. Nu heb je bij een willekeurige kaas zomaar kans dat ie uit bijvoorbeeld Polen komt, en in een Nederlands bedrijf verder is verpakt. Dat is na verpakken niet meer te herleiden naar polen. Je weet dan niet wat je koopt

Huismerk of A merk maakt mij dus niet veel uit, ik zie graag een Nederlandse vlag oid op de verpakking. Met vermelding 100 % Nederlands. Kortom, duidelijk uitten van het Nederlandse merk.
+1
Coen
Local for local 😄
paul1
Laagste prijsgarantie, ook voor boeren ?
boerenbusiness.nl/artikel/10868101/…
weurding
Jumbo hier in westerbork verkoopt wel campina, nu staan de melkfabriek en het jumbo concern gedeeltelijk beide in beilen
+1
zuivelarbeider
Prima actie

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk , albert heijn en borculo geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
19
DEELNEMERS
17
WEERGAVES
2
TREFWOORDEN