Weer en prijs zijn onderdeel van ondernemen

Een subtiele hint naar de melkveehouderij waar altijd wel iets te klagen is??:

‘Weer en prijs zijn onderdeel van ondernemen. Erover klagen in de algemene media willen we niet’, aldus Haanstra. De oud Akkerbouw voorzitter richt zich liever op dossiers als equivalentie vooral op het gebied van mineralen. Er leven immers zorgen in de sector om de bodemvruchtbaarheid. ‘Komend jaar moeten boeren daarmee aan het werk kunnen. Daarin en ook in andere vraagstukken blijft het behartigen van akkerbouwbelangen van essentieel belang.’

Meer:

Deel dit topic

Reacties

tonny60
In een eerlijk speelveld wel
+8
jan is hobbyboer
Quote:
@tonny60: In een eerlijk speelveld wel

Dat is ook weer zo'n jank argument, niemand begint met een gelijk speelveld, de een wordt rijk geboren, de ander heel slim, de ander heeft 5 broers, de ander moet het alleen runnen. Hoe wil je dat allemaal gelijk trekken. Accepteer gewoon dat het leven niet eerlijk is maar dat wij het gemiddeld genomen in NW Europa, en zeker de boeren, prima getroffen hebben met ons leven. Dat leeft volgens mij veel plezieriger dan altijd de Calimero uithangen, oh oh wat zijn we toch zielig. We zijn helemaal niet zielig, ondernemen is oplossingen bedenken voor hobbels (of stoppen als de hobbels te hoog worden).
+2
ijssel
Stoppen is ook een vorm van ondernemen
Frans1
Wel de laatste
ijssel
Tja wat is de beste keus he.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij , mineralen , akkerbouw , bodemvruchtbaarheid en vruchtbaarheid geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
2