Mortella Heal.

Wie heeft ervaring met mortella heal pleisters van schippers [bladel]
is de montelaro werkelijk genezen na dat er ongeveer 2 week zo pleister heeft opgezeten

Deel dit topic

Reacties

Tommie1
Mijn klauwverzorger heeft bij een klant dit getest, en hij zei het is veel werk, de mortelaro is genezen en na een tijdje weer gewoon terug.
+2
Herbert
Gewoon voetbad de deur uit en individueel behandelen. Jaar ellende en veel werk maar dan heb je ook haast geen last meer. Koeien bouwen daadwerkelijk weerstand op ofzo wat je met een voetbad vernield
kaas
Herbert dus jij gebruikt het bij jou koeien dus die dieren die behandeld worden met die pleister zijn dan 100% genezen en krijgen het niet weer???
+1
Herbert
Nee, vloeibaar hooffit, dat groene spul, verdunt in een gifspuitje. Kun je zo de koe in kwestie een keer tussen de klauwen door spuiten. Meest arbeidbesparende en ook de goedkoopste manier. Onze ervaring is dat het dan niet weer komt.
kaas
@Herbert en dan 4 dgn achter elkaar en dan met 14 dgn weer is het schema toch voor vloeibare hoeffit
Herbert
@kaas 1x behandelen is vaak wel voldoende bij ons. Ernstig geval keer herhalen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
8