Lokaal geproduceerd veevoer

De groeiende vraag naar soja voor het veevoer voor onze veestapel leidt tot ontbossing in Zuid Amerika. Milieudefensie vindt dat hier dringend een einde aan moet komen. Door lokaal veevoer, verbouwd in Europa, te gebruiken en eens een dagje minder vlees of zuivel te eten, beschermen we het oerwoud en leven we meer in balans met wat we nodig hebben en wat de aarde ons biedt.

Deel dit topic

Reacties

Freriks
Oerwoudvrije kaas: ik wil ook geen houtsplinters in de kaas 😁
Jannus
Hier int dorp hebben ze een slager de winkel gesloten omdat er zaagsel in zijn vlees zat...












...had een hobbelpaard geslacht 😃
spotmelker
Waren het geen 'hersenen'?
Greidboer
Zijn eigen dan....
jani
Het zijn hoogstwaarschijnlijk de mensen van milieudefensie die geen vlees eten. Daarom eten ze sojaburgers en drinken sojamelk zonder dat ze zelf beseffen waar dit vandaan komt. Hebben geen besef dat sojaschroot alleen door koeien verteerd kan worden.....

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's vlees , milieudefensie , veevoer , zuivel , soja en ontbossing geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0