EMB wil vertrek Phil Hogan

De European Milk Board (EMB) heeft in een open brief aan de voorzitter van Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, het vertrek geëist van Eurocommissaris Phil Hogan.

Deel dit topic

Reacties

ejb
Met deze brief ben je uitgepraat met deze commissaris.
oldhuus
Ja als de melkprijs te laag is ontslaan we de minister haha.
gezienus
Volgens de minister is de prijs niet te laag. in het tv,interview
Freriks
En toch maar blijven pleiten voor een soort quotumsysteem dat Brussel zou moeten invoeren. De politiek reageert altijd traag en de discussie is precies hetzelfde als wat ze nu Hogan verwijten. wanneer is de markt zo slecht dat de productie vermindert zou moeten worden? Over die vraag worden we het in Nederland al niet eens, laat staan in Europa.
+4
Marco de 1ste
Quotum is al eens eerder ingevoerd. Dat is toen ook gelukt. Let maar op er ontstaan zo weer melkplassen en boterbergen. Half jaar quotum eraf en melk klotst nu al tegen de plinten van de melkfabrieken.
Productie beheersing moet, vraag en aanbod op elkaar afstemmen met bijbehorend goede melkprijs. Houden we het langst vol.
Regeren is vooruit zien. Hogan laat eerst het schip stranden en trekt het weer los. Maar dan is er wel schade geleden.
casev
We hebben geen quotumsysteem meer omdat 90% van de zuivel winst in china verdiend word. Als die grens ooit nog eens dichtgegooit word, Zal je eens zien hoe snel europa weer een quotumsysteem heeft!
Is dat docter phil ???die moet aan de pil.
+2
casev
Het had meer zoden aan de dijk gezet als mevrouw Hogan dat 50 jaar geleden gedaan had...
Frans1
Gunde je hem geen broertjes of zusjes? Die beste man is al 55 jaar 😄
+1
pieko
Kunnen ze niet beter het vertrek van Poetin eisen? Als hij vertrekt is er weer hoop voor de kaasprijs.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's emb geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN