Nieuwe poll: wat is het interessantste kalf op de tulipsale??

Echt iets voor een druilerig weekend wat is t interessantste kalf op de komende tulipsale?In de online catalogus(alh genetics) kun je ze vinden, ben nieuwsgrierig welk kalf de meest begeerde wordt........... kenners opgelet Stem hier..

Deel dit topic

Reacties

cs-agrar
Waar kunnen we op stemmen Kars?
+1
jan is hobbyboer
Quote:
@cs-agrar: Waar kunnen we op stemmen Kars?

Come on,niet te kritisch. Karst heeft al iets gescheven met een vraagteken, een komma en wat ....... Ik vind wel dat ie z'n biertjes verdiend heeft vanavond. Opmerkelijke vooruitgang 😄. Of zou ie net als Johan Cruyff een ghost writer hebben 😄.
noordhollander
Jan houdt de volkskrant goed in de gaten iets na sinterklaas
komt er toch nog wat moois aan!!!
brabo
En toch is er al 4 keer gestemd........
noordhollander
Of je wel of geen bril nodig hebt eea spreekt voor zich.............
en brabo maar een telraampje op zn verlanglijst jullie zijn niet geinteresseerd en willen kennelijk t liefst afzeiken veel plezier daarmee hoor!!!
Er wordt nu bewezen dat dit geen echt fokkerijforum is vrijkaarten voor de HHH hoef je hier niet beschikbaar te stellen, de deelnemers zijn t sterkst als t in eigen streek gebeurt en liefst wat ranzige onderwerpen........
Frits1
Klopt meeste melkveehouders van Nederland zijn totaal niet geïnteresseerd!
noordhollander
Die doen gewoon wat crv zegt
cs-agrar
Ja eh, een poll is toch voor stemmen, ik denk hij heeft de top al uitgeselecteerd en wil dmv de democratische weg de beste er uit halen! Of zie ik dat nu weer verkeerd
Freriks
Teveel democratie werkt niet. Of mijn stemcomputer doet het niet 😁
noordhollander
Ik vind nummer 36 heel aantrekkelijk uit stal BOLLEHOLSTER Bartlehiem
van veefokker Jan van der Wal een Goldchip x Sanchez x Shottle
de moeder Anya 2 funktioneert in een 600 koppige veestapel in Wergea
bij m.t.s. van der Ploeg en is een zuster van werelds nr 2 PTAT
stier ECLIPSE ATWOODS ARCHRIVAL ................(gemaakt in Bartlehiem bij Bolleholster dus)
Holstein
Ach noordhollander, wat ga je hier weet tekeer.
Nee, dit is geen fokkerijforum, dat is het ook nooit geweest.
Maar waarom maak jij je zo druk om zo'n veiling??
Bij dit soort veilingen draait het immers alleen nog maar om genomics-fokwaarden? Laat ik nou denken, op basis van eerdere reacties van jou kant, dat je daar niet zoveel van moest hebben!
Of ben je inmiddels bekeerd?
Overigens is investeren in dit soort fokmateriaal ook voor liefhebbers steeds minder interessant. KI-verenigingen kopen inmiddels bijna geen stiertjes meer aan, en daarmee valt de basis onder dit soort investeringen steeds meer weg. Om die reden worden er dan ook steeds minder ET-spoelingen verricht, en lijken dit soort veilingen hun langste tijd te hebben gehad.
noordhollander
Ja inderdaad ze proberen zelf de hoogste kalveren te kopen die als"baby aan te prikken "en te insemineren met sperma van de hoogste genomics stiertje liefst eksklusief beschikbaar voor hun eigen programma etc.
Holstein
@noordhollander
De rol van fokkers is hiermee praktisch uitgespeeld, vandaar ook mijn opmerking dat dit soort veilingen z'n langste tijd heeft gehad.
Erco
En als dat je niet bevalt.... Blijf dan weg met je reacties

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's kalf geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
14
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
1
TREFWOORDEN