Compost

Ik heb een vraag gebruiken jullie ook compost zoja wat voor soort van welke leverancier en de eeuwige belangrijke vraag wat kost het!?

Deel dit topic

Reacties

de hoef
Waarvoor wil je het gebruiken
kost ong 6 euro per ton afgehaald [vorig jaar
avondrood
Compost waarvoor??? Bouwland of grasland? Rond de 6.5 euro geleverd in de regio afhankelijk waar je woont. Dit geleverd per 30 ton. Het is postcode afhandelijk.Voor bouwland zou prijs lager kunnen zijn. Mits in je buurt te verkrijgen is. Maar let op. kijk niet alleen naar de prijs. Kwaliteit des te belangrijker.
familie pelle
Ik heb er ook over nagedacht om te gebruiken. Maar stel dat het fosfaatgetal in de grond hierdoor oploopt, mag je vervolgens minder bemesten en creëer je minder plaatsingsruimte waardoor het in je nadeel kan uitwerken.
Tommie1
Zo kun je ook redeneren.
puddingbroodje
Het is voor op het maïsland
jan w
Doe je mee aan derogatie, je mag dan geen fosfaat aanvoeren en in compost zit nog een beetje fosfaat. kan een mooi product zijn om de organische stof.
+1
Jack Rijlaarsdam
Quote:
@jan w: Doe je mee aan derogatie, je mag dan geen fosfaat aanvoeren

Geen kunstmestfosfaat, toch?
Frans1
Quote:
@jan w: Doe je mee aan derogatie, je mag dan geen fosfaat aanvoeren en in compost zit nog een beetje fosfaat

Klein missertje Jan,alleen kunstmestfosfaat is niet meer toegestaan,anders zou er ook geen mest aangevoerd kunnen worden,daar zit ook nog een beetje fosfaat in.
hans1980
Zit wel veel troep in ondanks sorteren
Wiecher
Gemalen steen schijnt ook een goede functie in zandgrond te kunnen vervullen.. Houdt mineralen vast..
Melkveehouder6
Groencompost gebruik ik altijd, gft compost zit meer rotzooi in en in groencompost niet.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's compost geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
3
TREFWOORDEN