Voorzittersloos LTO Noord poogt samenwerking met ZLTO en LLTB

LTO Noord kondigt aan dat de benoeming van de nieuwe voorzitter, de opvolger van Siem Jan Schenk, wordt uitgesteld naar volgend jaar juni. Meerdere topfuncties binnen de organisatie zijn vacant. In een brief aan haar leden wordt een samenwerking tussen de regionale organisaties en een versterking van de positie van LTO Nederland beschreven.

Deel dit topic

Reacties

-3
puntertje
"De voorman van ZLTO beaamt dat zijn organisatie volop in gesprek is met LTO Noord over een verbeterde samenwerking."
Samen met Toon 'de clown' heeft Hansje H die samenwerking afgelopen tijd toch vooral enorm gefrustreerd gezien de uitlatingen van Siem Jan S.
ZLTO heeft zichzelf buitenspel gezet met hun machtspolitiek, LTO-Noord heeft zich vooral laten gelden als een tandeloze tijger. Wat krijg je eigenlijk als je die samen laat werken? Een slappe tijger die de afgrond inloopt?
dorpsrandhoeve
Ik denk dat het ook hooguit samenwerking zal zijn. Ik zie het in elk geval niet gebeuren dat we als ZLTO fuseren met LTO noord. Iets met een groot verschil in inzicht.
weurding
Meerdere tobfunctie's zijn nog vacant binnen de organisatie, dus voor iemand die nog een bijbaan zoekt...
Freriks
Kan toch niet te moeilijk zijn. Je leest hier bijna elke dag wel van iemand wat LTO zou moeten doen.
noordhollander
Een goede evaluatie van zaken is hoog tijd ook voor deze organisaties...........

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lto , lltb , opvolger en zlto geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN