Dochtergroep cogent twist in hardenberg

Dochtergroep van Cogent Twist te zien in Hardenberg


veeteelt.nl/sites/default/…



Al 321 dochters van Cogent Twist aan de melk


donderdag, 1 oktober, 2015



Op de Rundvee- en Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg presenteert KI Samen een dochtergroep van Shottlezoon Cogent Twist.

Van de Shottlezoon was afgelopen jaar in december al een eerste dochtergroep te zien in Venray. Van Twist zijn in Nederland en Vlaanderen 321 dochters aan de melk die zorgen voor 147 NVI en 105 totaal exterieur. Zijn dochterschare in Europa telt inmiddels bijna vierduizend stuks.

Van 27 tot en met 29 oktober

De beurs waar de nakomelingen te zien zijn, vindt plaats van 27 tot en met 29 oktober in Hardenberg

Deel dit topic

Reacties

arjan_kok
Toch wel leuk dat Samen zo'n voormalige genomics stier promoot, ze draaien nog wel beetje bij
kuilhapper
Quote:
@arjan_kok: zo'n voormalige genomics stier

Is gewoon een dtr geteste stier van Cogent. heeft niks met genomics te maken. Stier is zelf inmiddels 10 jaar oud.
arjan_kok
Oke bedankt voor de correctie, overigens hebben ze wel een genomics stier van Cogent die hoornloosheid vererft op de stierenkaart staan
noordhollander
Dit is tweemaal twist armoede of steeds meer klasse????
jg
Als je kijkt naar de VW-sjoemelsoftware , zou dat ook mogelijk zijn in de genomicsberekening ?? Op papier beter dan in de praktijk ??
Greidboer
De Twist vaarzen waren het afgelopen jaar de hoogste vaarzen in L.W. binnen ons bedrijf. Wij hebben de stier weer ingezet.
noordhollander
Greidboer plaatst de beste aanbeveling klasse!
noordhollander
verwijderd
noordhollander
verwijderd
jvt
Melken zelf geen twists, maar wel naast shottledochters nogal wat dochters van shottlezonen ( doberman, stonewal, trigger, popcorn, sentry en eigen stier uit de familie van discovery. Stuk voor stuk fijne melkkoeien, heel fijn karakter en best in produktie. Cogent Twistdochters zullen dus waarschijnlijk hetzelfde tevreden resultaten geven voor hun eigenaren.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
4