Afvoer koeien Nieuw Zeeland op record hoogte

Voor het eerst in 10 jaar steeg het aantal afgevoerde koeien in Nieuw Zeeland. Met een daling van 2,8 procent, noteert het land nu 6,51 miljoen koeien.

Deel dit topic

Reacties

Coen
Veel prangender is de vraag wanneer wereldwijd complete bedrijven worden stilgelegd omdat de kostprijs veel hoger is dan de (verwachte) melkprijs.
HFfan
Dit is goed nieuws voor ons, want dat is nu al volop aan de gang.
noordhollander
Wat heeft dat voor direkte financiele invloed voor nederlandse veehouders, die alleen gewoon melk produceren?
meelezer10
Wat doen momenteel de koeien van +/- 350 kg? De handelaren biede hier 2.75. In de boerderij en andere krantjes staat 2.90
voortman
@meelezer, stuur maar 'n mailtje voor welke prijs en tegen welke inhouding je ze wilt missen. Elke dag gehaald en altijd binnen een week betaald, PVV-slachting en weging. voortmanveehandel.nl

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0