Ruim helft ligboxenstallen bedekt met asbest

Bij ruim de helft van de Nederlandse melkveehouders staan de koeien onder asbesthoudende golfplaten, Zo blijkt uit een enquête van Agri Direct. Bij de nieuwere stallen voor honderd of meer koeien neemt dat percentage af. Asbest kan geen kwaad zolang er niet in gezaagd wordt of deze niet verbrand wordt. 

Deel dit topic

Reacties

hans1980
Druk bezig om half 6 , om alle toppics over asbest jullue bedrijfsnaam + tel.nummer te plaatsen
HFfan
Trap daar niet in.
Coen
Moarns let, de hiele dei nei de kloaten
de morgenstond/ochtendstond heeft goud in de mond
brabo
Hij/zij wekt nu zoveel irritatie op bij de volgers van dit prikbord dat ze waarschijnlijk geen enkele aanvraag krijgen.
+1
arjan_kok
Waarom zo geïrriteerd?, stiekem heb je toch die prijs van inventarisatie in je achterhoofd en die is gewoon laag
meelezer10
@arjan_kok
staat wel heel sniekkie VANAF 180 euro.
+1
brabo
@arjan_kok
als hij het nodig vind om alle oude topics op te gaan zoeken om er 10 keer hetzelfde (reclame)verhaal op te gaan zetten, dan irriteert mij dat zo, dat ik hem expres niet zou bellen.

Maar gelukkig hoor ik ook niet tot de doelgroep 😄
jan is hobbyboer
Quote:
@brabo: niet tot de doelgroe

Je hoort er echt niet bij als je geen LTO lid bent. Voor 180 euro en dan ergens vanuit Friesland (0518)naar de achterhoek komen crossen, gij geleuft het.
+1
oldhuus
Gaat zeker slecht in de bouw, melkveehouderij, lage melkprijs dus reken maar niet dat er veel order binnnenstromen. Vaak word er gewoon een nieuwe stal bijgebouwd en de oude laten ze lekker voor het jongvee staan, en het geld is op.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's asbest , brand , koeien , stallen , melkveehouders en golfplaten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0