Adema: Ook varkenssector ontkomt niet aan generieke korting zonder maatregelen

Ondanks dat de varkenssector al jaren onder het mestproductieplafond zit, ontkomt het niet aan een generieke korting van varkensrechten. Dat zei landbouwminister Piet Adema donderdagavond tijdens een mestdebat.

Deel dit topic

Reacties

+4
overstekend wild
+3
Marco de 1ste
Slaat helemaal nergens op. Lijkt er meer op dat dit demissionair kabinet nog gauw allerlei D66 wensen er doorheen moeten worden gejaagd. Je ziet het op allerlei beleidsterreinen.
Schande er moet gauw een nieuwe coalitie komen om dit een halt toe te roepen. Om te beginnen met vervangen groenlinks/d66 ambtenaren op de departementen.
bio boer
@Marco de 1ste dat komt om volgend jaar de mestproductie plafonds met 10% worden verlaagd afspreken in derogatie beschikking
Vraag mij af hoe ze dat gaan doen bij pluimvee en bij varkens worden al jaren vele rechten onbenut gelaten

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's piet , mestdebat , varkensrechten , varkenssector en piet adema geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0