De waarheid over zuivel.

THE TRUTH ABOUT MILK!

To whom this may concern:

There are many misnomers and incorrect statements being made about milk and dairy products these
days! These send confusing and incorrect messages to consumers, who are looking for more information
and the truth about dairy products.
Concerns about fat consumption and cholesterol levels have prompted some individuals to exclude dairy
products from their daily diet. While there are some advantages to reducing fat intake, there may be a risk
of losing other valuable nutritional elements that come from dairy products – especially if you cut them out
altogether! The key to making the best use of dairy products is not to eliminate them, but to strive for
balance in your total diet – everything you eat and drink. Here are some facts about milk products that
may surprise you.

Dairy products are the best sources of calcium. To get the equivalent amount of calcium in one cup
of milk, you would have to eat two cups of broccoli or 12 slices of whole wheat bread. Our bodies
absorb calcium from milk more easily than from vegetables and grains.
-Calcium isn't just for growing kids. While your body uses most of the calcium it gets for bones and
teeth, one percent is used to keep your heart beating, muscles contracting and relaxing, blood clotting,
and nerves transmitting messages. If your body doesn't get enough calcium, it takes what it needs from
your bones, putting you at risk of osteoporosis or other concerns.
-Dairy products are not the primary source of fat in the typical American diet. Most of the fats we
consume come from oils and shortening that is used in making many other foods.
- Cheese can provide as much protein as meat. A two-ounce serving of cheese is an excellent way
to ensure you are getting adequate protein in your diet.
- Cheese helps fight tooth decay. Eaten before or after a sweet snack, it helps reduce the loss of
tooth mineral and stimulates the production of saliva, which helps neutralize the effect of acids on teeth.
-For most of us, milk is the main source of riboflavin. Riboflavin is needed to promote the body's
growth and repair.
- Milk (and dairy products) contains high levels of Conjugated Linoleic Acids (CLA’s), which have
been found to reduce the risk of some types of cancer.
- Milk is tested for antibiotics and pesticides to ensure it meets the government’s stringent health
and safety guidelines ~ making milk one of the safest food sources available! You can be confident that
milk and dairy products are verified as safe for human consumption!
Milk and dairy products can be an excellent part of a well-balanced daily diet, and along with a regular
exercise routine promotes a healthy lifestyle. Additionally, when you enjoy dairy products you are helping
our local and national economy!
Here’s to your health and well-being… with quality dairy products!


1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 19/01/2009 23:36 door Co Scholten.

Deel dit topic

Reacties

Onbekend
DE WAARHEID OVER MELK!

Aan wie kan dit betrekking hebben op:

Er zijn veel misnomers en onjuiste uitspraken worden gedaan over de sector melk en zuivelproducten die
dagen! Deze stuurt verwarrende en onjuiste berichten naar de consument, die op zoek zijn naar meer informatie
en de waarheid over zuivel.
Bezorgdheid over de consumptie van vet en cholesterol hebben sommige individuen uit te sluiten zuivel
producten uit hun dagelijkse voeding. Er zijn weliswaar enkele voordelen aan de vermindering van de inname van vet, kan er een risico
het verlies van andere waardevolle voedingsstoffen bevatten die afkomstig zijn uit zuivel producten - vooral als je knip ze uit
helemaal! De sleutel tot een optimaal gebruik van zuivelproducten is niet op te heffen, maar te streven naar
balans in uw totale dieet - alles wat je eet en drinkt. Hier volgen enkele feiten over melk-producten die
mei verrassing.

Zuivelproducten zijn de beste bronnen van calcium. Om de equivalente hoeveelheid calcium in een beker
van melk, u zou moeten eten twee kopjes broccoli of 12 moten van hele tarwe brood. Onze lichamen
absorberen van calcium uit melk gemakkelijker dan van groenten en granen.
-Calcium is niet alleen voor de teelt van kinderen. Terwijl uw lichaam gebruikt het merendeel van de calcium krijgt voor de botten en het
tanden, een procent wordt gebruikt om uw kloppend hart, spieren aanbestedende en ontspannen, bloedstolling,
en zenuwen doorgeven van berichten. Als uw lichaam niet genoeg calcium, het duurt wat hij nodig heeft,
uw botten, waardoor u het risico van osteoporose of andere problemen.
Zuivel-producten zijn niet de primaire bron van vet in het typische Amerikaanse dieet. Het merendeel van de vetten wij
consumeren afkomstig uit olie en verkorten die wordt gebruikt bij het maken van tal van andere levensmiddelen.
- Kaas kan zoveel eiwitten als vlees. Een twee-ounce portie kaas is een uitstekende manier
om ervoor te zorgen u krijgt voldoende eiwitten in je voeding.
- Kaas helpt strijd tandbederf. Gegeten voor of na een zoete snack, helpt het verminderen van het verlies aan
tand minerale en stimuleert de productie van speeksel, wat helpt neutraliseren het effect van vetzuren op de tanden.
-Voor de meesten van ons, melk is de belangrijkste bron van riboflavine. Riboflavine is nodig ter bevordering van het lichaam
groei en reparatie.
- Melk (en zuivelproducten) bevat hoge niveaus van geconjugeerd linolzuur (CLA's), die
gevonden om het risico van bepaalde vormen van kanker.
- Melk is getest voor antibiotica en pesticiden om te waarborgen dat aan de overheid de strenge gezondheid
en veiligheidsrichtlijnen ~ maken melk een van de veiligste voedsel bronnen beschikbaar! U kunt erop vertrouwen dat
melk en zuivelproducten worden geverifieerd als veilig voor menselijke consumptie!
Melk en zuivelproducten kan een uitstekend deel van een evenwichtige dagelijkse voeding, en samen met een regelmatige
uitoefening routine bevordert een gezonde levensstijl. Bovendien, als je geniet van zuivel producten die u helpen
onze lokale en nationale economie!
Hier is voor uw gezondheid en welzijn ... met kwaliteit zuivelproducten!
Scarlett
Bedankt Co, er stonden van die pijltjes voor de aangegeven positieve zuivelpunten, pas toen ik die verwijderde kreeg ik het erop.
anonymous_651
haal joris drie pinter maar weer van staler is nu genoeg te doen .

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's zuivel en dairy geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
4
TREFWOORDEN