Adema verwacht intensief overleg in Brussel om boerenprotesten

Piet Adema verwacht deze maand "intensief overleg" te voeren met andere Europese landbouwministers in Brussel, naar aanleiding van boerenprotesten in meerdere lidstaten. Een van de grieven van de boeren is dat ze veel moeten betalen om mest af te voeren. De demissionair minister vindt het "buitengewoon belangrijk" dat er maatregelen komen om de boeren te helpen. Hij wil praten met Nederlandse boeren en is bereid om hun voorstellen in Brussel ter tafel te brengen.

Deel dit topic

Reacties

+5
robbies
Eerst maar eens kijken of hij überhaupt naar Brussel gaat.
+6
casev2
Ze zijn gewoon schijtbang voor elke vorm van "populisme", zo vlak voor de europese verkiezingen.... Zo'n bbb die de grootste kan worden in nederland, heeft ze daar in brussel wel aan het denken gezet, dus er valt wat te halen op't moment!!!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's mest , voeren , piet , brussel , boerenprotesten en piet adema geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0