Zuid-Hollandse BBB gaat mee in natuuradviezen

De Zuid-Hollandse fractie van de BoerBurgerBeweging (BBB) zegt 'graag' mee te gaan in de adviezen van de Ecologische Autoriteit (EA) over de twee gebieden in Zuid-Holland waarvan de natuur nog niet op orde is. Dat laat BBB-lijsttrekker van de provincie Hans Veentjer desgevraagd weten.

Deel dit topic

Reacties

+1
hypotheekboer
Heb de rapporten van de Ecologische Autoriteit even vlug gescand:
ecologischeautoriteit.nl/adviezen/…

Wat moet er gebeuren? In alle rapporten komt het neer op verbeteren van de hydrologie en verlagen van de stikstofdepositie. In 1 van de rapporten staat letterlijk dat de depositie te hoog is omdat Aerius het zegt. Een ander rapport zegt De stikstofdepositie is te hoog en de effecten zijn cumulatief. Totdat de stikstofdepositie verlaagd wordt blijven de negatieve effecten toenemen.

Dat is nou precies het probleem van Aerius. Ik meende dat het nou net de bedoeling was dat ter plekke getoetst zou worden. Dit was te verwachten van de Ecologische Autoriteit.

Aan de BBB leden in ZH, houd de politici die niet goed op de hoogte zijn over het stikstofdossier scherp.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's natuur , boerburgerbeweging en bbb geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0