Succesvolle lobby ZLTO voor vergoeding waterschade betaalt zich uit

Het Rijk heeft 2,7 miljoen euro schadevergoeding betaald aan de Brabantse boeren die in juli 2021 getroffen werden door de overstroming van de Maas.

Deel dit topic

Reacties

Hans van Bergen
Zlto zat te slapen terwijl LLTB vergoeding binnensleept. Land van Cuijk vorig jaar. Terwijl de LLTB soepeltjes de waterschade vergoeding binnenhengelde bleef het in Brabant angst aanjagend stil na veel opmerkingen van mijn kant op de Agractie app werden er langsaam aan mensen wakker. Immers according too de schade zou de Maas ophouden te stromen bij de grens van Brabant. Later werd dit dan maar de sluis bij Sambeek. Toen bleek dat een prominent CDA lid flink wat piepers onder water had staan en dat over de Maas wel schade werd vergoed werd na lang 5 en en 6 en de grens opgeschoven. Uiteindelijk na maanden werd men wakker en werd alle schade tot Rotterdam vergoed.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's zlto en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN